Familielidmaatschap

Familie lidmaatschap4

Het Familie Lidmaatschap staat open voor ieder gezin waarvan de beide ouders en een onbeperkt aantal van hun kinderen (die bij aanvang van het verenigingsjaar jonger zijn dan 21 jaar) lid zijn.

Wat biedt het lidmaatschap

In de eerste plaats kunnen leden 7 dagen per week golfen op de 18-holes parkbaan! Recreatief, maar zij kunnen ook deelnemen aan wedstrijden en overige activiteiten van de vereniging, zoals de maandelijkse medals, instuiven, herendagen en damesdagen. Deelname aan de landelijke NGF-competitie behoort ook tot de mogelijkheden.

Leden kunnen starttijden reserveren bij de caddiemaster of online via de website van de vereniging. Daarnaast geeft het lidmaatschap recht op:

• Het introduceren van niet-leden tegen gereduceerd tarief.
  • Het lidmaatschap van de Fabulous Golf, dat recht geeft op 3x gratis spelen op elk van de deelnemende banen. (voor de ouders)
  • Het onbeperkt gebruik van de driving range en de oefenfaciliteiten
  • Tegen gereduceerd tarief golfen op de banen van de ‘Samenwerkende Golfclubs West Nederland’.
  • De mogelijkheid om voor minimaal 10 personen een reservering te maken voor een golfdag met vrienden/familie.
  • De registratie van uw handicap.
  • De collectieve WA verzekering van de NGF.

Contributie

De contributie bedraagt 200% van een gewoon lidmaatschap, dus beide ouders betalen en de kinderen zijn gratis lid. Het lidmaatschap kan op elk moment gedurende het jaar ingaan. Het lidmaatschap kan worden aangegaan met- of zonder participatie. De tarieven daarvan verschillen. De ouders betalen de jaarlijks vastgestelde contributie (plus NGF en cateringbijdrage) bij aanvang van het verenigingsjaar of maandelijks gespreid. De jeugdleden betalen alleen de geldende NGF bijdrage en (tot de leeftijd van 14 jaar) de verplichte lesbijdrage voor de jeugd. Voor een overzicht van de contributie: klik hier

Overige Kenmerken

• Voor beide ouders zijn alle regelingen voor het gewone lidmaatschap van toepassing. Voor de kinderen alle regelingen voor het jeugdlidmaatschap
  • Aanmelding voor lidmaatschap via het secretariaat van de vereniging. Door middel van een kennismakingsgesprek wordt nadere informatie verstrekt.
  • Het lidmaatschap gaat in na het verstrijken van het kandidaatslidmaatschap van twee weken.
  • Participaties zijn verkrijgbaar op de website http://golfparticipatiescapelle.nl
  • Leden zijn speelgerechtigd indien zij in het bezit zijn van een geldig NGF kaartje met minimaal baanpermissie.
  • De ouders hebben toegang tot en stemrecht op de algemene vergadering van de vereniging. De jeugdleden hebben wel toegang maar geen stemrecht.
  • Op dit informatieblad zijn de belangrijkste kenmerken van het Familie lidmaatschap samengevat. Voor de volledige bepalingen wordt verwezen naar het huishoudelijk reglement en de statuten.

Lid worden?

Wij verwelkomen u graag als lid van onze vereniging! U kunt hiertoe het aanmeldingsformulier invullen aan ons toesturen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen neem dan gerust contact op met het secretariaat op nummer 010 – 442 24 85 of per e-mail naar: info@golfclubcapelle.nl