bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Holes in ONE, Eagles..............

Het is woensdag 3 augustus,

Buienradar meldt: Temperatuur 19 C, Windstoten tot 70 km per uur, Luchtvochtigheid 87%.

Een zeurende miezerregen teistert in de ochtend de baan die flink nat is. Geen weer voor watjes maar: wel Medal nr.5 voor 62 zéér enthousiaste  deelnemers op Woensdag Herendag.

Een paar deelnemers hebben afgezegd die volgens wedstijdleiders Niels en Paul helaas plotseling naar trompet les moesten.

Wij zijn 2 dagen voor de Olympische spelen en ook op onze club zindert het je voelt een sfeer dat niet alleen in Rio maar ook in Capelle gescoord zal gaan worden........ Flight 7 komt binnen, Bep Schermer heeft op 10 een Hole in One geslagen, even later

Flight 9 komt binnen, Guillaume Westphal heeft ook een Hole in One geslagen (deze op hole 3), Flight 11, Philip Coenen(hcp 11,9) bij zijn eerste wedstrijd op onze club  slaat een Eagle op hole 14! Nog nooit vertoond op Capelle 2 Holes in One en 1 Eagle in één en dezelfde wedstrijd.

De Prosecco vloeit rijkelijk niet de regen maar de Prosecco gutst nu van de trappen.......

Eindstand wedstrijd:

  • 1 Guillaume Westphal  (hcp18,5)
  • 2 Peter Wanders( hcp 12,4)
  • 3 Gert van der Wouden (hcp 11,8) 

Wilt u ook goed scoren en dit record verbeteren ? Doe mee, introduceer een vriend en laat hem meegenieten van de goede sfeer en de mooiste dag van de week want dat is:  WOENSDAG HERENDAG.

Namens de Heren Commissie, Peter van Toen

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »