bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Inschrijving Capels Senior Open 2017 geopend

Inschrijving Capels Senior Open 2017 geopend. 
Nu ook aandacht voor Super Senioren

Na een zeer succesvol “Capels Senior Open” in 2016 zijn we weer van start gegaan met de organisatie van de zevende editie van dit prestigieuze nationale open golftoernooi.

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017.    

Leden en niet-leden kunnen zich NU al inschrijven via de speciale website van het Capels Senior Open: www.seniorgolfopen.nl

De organisatie verwacht weer een grote opkomst. De laatste editie van dit nationale golftoernooi was overtekend mede door een groot aantal enthousiaste terugkerende oud-deelnemers, maar ook door het genomen besluit van de European Golf Association (EGA) om de leeftijdsgrens van senioren mannen van 55 naar 50 jaar te verlagen.  Men moet er dus snel bij zijn om zeker te kunnen zijn van deelname.

Dit jaar zal er voor het eerst een ook een prijs beschikbaar worden gesteld voor een Super Senioren team met de laagste bruto score. Beide spelers moeten op de eerste speeldag van het toernooi 65 jaar of ouder zijn.

Deelnemers, die tijdens het toernooi willen blijven overnachten in de omgeving van de golfbaan, kunnen gebruikmaken van een aantrekkelijk hotelarrangement van hotel Nieuwerkerk (Van der Valk Hotel). 

Deelnameprijs is € 27,- per persoon, exclusief € 30,- greenfee. Leden van de Golfclub Capelle betalen alleen € 27,- inschrijfgeld per persoon. Inschrijfgeld en eventuele greenfees moeten gelijktijdig met de inschrijving betaald worden.  

In plaats van een Champions Dinner op zaterdagavond, wat u in het verleden van ons gewend was, kunt u nu deelnemen aan een individuele Barbecue op zaterdag vanaf 14.00 tot 20.00. De kosten bedragen € 17,50 per persoon

De ervaring heeft ons geleerd dat onze deelnemers, vooral die op zaterdagochtend vroeg uit de veren moeten, om tijdig aan de start te kunnen verschijnen, maar mondjesmaat gebruikmaken van ons Champions Dinner aanbod. Daarom heeft commissie gemeend er goed aan te doen, om Champions Dinner te vervangen door een individuele Barbecue, dat zal plaatsvinden op het alom bekende terras van ons clubhuis. We verwachten, mede door de gunstige prijsstelling en het tijdstip, dat meer deelnemers gebruik zullen maken van dit zeer aantrekkelijke aanbod.  

Het BBQ menu kunt u terugvinden op onze website: www.seniorgolfopen.nl

De organisatie biedt u de mogelijkheid aan om, gelijktijdig met het betalen van uw inschrijfgeld en eventuele greenfee, ook uw deelname aan de Barbecue te voldoen. Dit tegen een gereduceerde prijs van € 15,00 per persoon. Op de dag zelf betaalt u dus € 17,50 per persoon.

Voor 2017 is wederom gekozen om een financiële bijdrage te leveren aan de Stichting Leontienhuis.  Deze stichting stelt zich ten doel de strijd aan te gaan tegen eetstoornissen. Hiervoor werkt zij nauw samen met de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE).

Uitgebreide informatie is beschikbaar op de website: www.seniorgolfopen.nl

We hopen u te mogen begroeten op 15 en 16 juli.

Hartelijke Groet,
Commissie Capels Senior Open 2017

 

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »