bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Futureproof Capels Senior Open werkt aan grootse golf toekomst

 Het Capels Senior Open is in tien jaar tijd uitgegroeid tot de grootste senior golfwedstrijd van Nederland. De tiende editie vindt plaats op 17, 18 en 19 juli 2020 op de prachtige parkbaan van de Capelse Golf en Countryclub aan de 's-Gravenweg te Capelle aan den IJssel.

 

 

Mede dankzij een groot aantal bestaande, maar ook enkele nieuwe sponsors kunnen volgend jaar maar liefst 320 senior golfers uit heel Nederland om de inmiddels beroemde wisseltrofee strijden.

Maandag 16 december jl. werd een nieuwe overeenkomst getekend met de al bestaande hoofdsponsor Computerwacht onderdeel van de Futureproof Group. Dit betekent een belangrijke impuls om de wedstrijd nog belangrijker te maken op Nederlandse senior golfagenda.

De Computerwacht heeft zich voor nog eens drie jaar verbonden aan het Senior Open dat vanaf 2020 als Futureproof Capels Senior Open gespeeld zal gaan worden.

Van de bijdragen van deelnemers en sponsors zal ook volgend jaar weer een bedrag geschonken worden aan het Leontienhuis, een initiatief van Leontien van Moorsel.

Foto's: Peter van Toen

 

 

 

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »