Een Leven Lang Golf trainingen

foto ellg 6  foto ellg 8Een Leven Lang Golf
Een unieke samenwerking: Golfpro en Fysiotherapeut

De trainingen worden gegeven door onze professional  Hans von Burg en door Nick van de Watering die als fysiotherapeut / beweging deskundige  aan dit programma verbonden is.

ELLG trainingen 1

Het programma ziet er als volgt uit:

Dag 1:  1 uur Introductie, warming-up, swing analyse probleem onderkenning.
Dag 2:  20 minuten individuele bewegingsanalyse, oefenadvies en bewegingsadvies.
Dag 3:  1 uur warming-up, swingles korte ijzers, aanwijzingen n.a.v. advies fysiotherapeut.
Dag 4:  1 uur warming-up, swingles lange ijzers, follow-up door fysiotherapeut  bespreekt voortgang.
Dag 5:  1 uur warming-up, swingles lange ijzers en houten. Toepassen bewegingsadvies.

Voor de eerste helft van  2019 staan de volgende data gepland:

Eerste serie                           dag 1                 dag 2                   dag 3                   dag 4                   dag 5

Dinsdag  19:00 uur           :  12 maart          19 maart             26 maart             2 april                  9 april

Donderdag  15:00 uur     :  14 maart          21 maart             28 maart             4 april                  11 april

Zondag  10:00 uur            :  10 maart          17 maart             24 maart             31 maart             7 april

Tweede serie

Dinsdag  19:00 uur           :  23 april             30 april                7 mei                    14 mei                 21 mei

Donderdag  15:00 uur     :  25 april             2 mei                    9 mei                    16 mei                 23 mei

Zondag  10:00 uur            :  28 april             5 mei                    12 mei                 19 mei                  26 mei

ELLG trainingen 2
Dag 2
  van het programma is volledig gewijd aan de individuele beweginganalyse door de fysiotherapeut. Iedere deelnemer wordt vanaf 19:00(di)  en 15:00(do) of 10:00 (zo), 20 minuten ingedeeld.

De Indeling  wordt  in overleg aan het eind van de eerste training gemaakt.

Dag 4 is ook de fysiotherapeut ook aanwezig om  het resultaat van de oefeningen met u terug te koppelen en eventueel bij te stellen.

Inschrijven kan:

• vanaf ongeveer 5 weken voor aanvang van de eerste dag van het programma, dan is het inschrijfformulier open.  De juiste datum wordt in het clubnieuws gepubliceerd.

• door hier te klikken, u wordt naar het inschrijfformulier doorverwezen.

• door begin februari de link in de uitnodigingsmail aan leden te gebruiken.

Kosten training: € 77,50,- voor 4 trainingen van 60 minuten en 20 minuten bewegingsanalyse door de fysiotherapeut.  Te voldoen bij de Professional.

Nadere informatie is op te vragen per mail op mailadres: ellg@golfclubcapelle.nl