Een Leven Lang Golf trainingen

foto ellg 6foto ellg 8

Golftrainingen gericht op
  vaardigheid en beweging

De trainingen worden gegeven door onze professionals:  Frans Willem Castien en Hans von Burg.
Nick van de Watering is als fysiotherapeut / beweging deskundige  aan dit programma verbonden

foto ellg 10Voor 2018 staan  16 series  trainingen van 5 lessen  op het programma, per serie kunnen  maximaal 6 personen inschrijven.
Er kan gekozen worden voor 2 dagen in de  week op 2 tijdstippen per dag.

Groep 1            Groep 2

maandagochtend:   10:00 -10:50     10:40- 11:30

donderdagmiddag:  15:00 -15:50     15:40 -16:30

De startdata per serie van 5 trainingen  staan gepland voor:

Maandag groepen:          12 maart             7 mei                    20 augustus        22 oktober

Donderdag groepen:       15 maart             17 mei                  23 augustus        25 oktober

Na de eerste training op de startdatum volgen nog 4 trainingen met tussenpozen van 1 week

foto ellg 11

De trainingsessie is opgedeeld in de onderdelen:
warming-up; golfswing en beweginganalyse; oefenadvies en  techniek.
Verder komen gedurende de trainingen alle slagen aan bod, van driver tot putten.

Inschrijving voor de trainingen kan vanaf ongeveer 4 weken voor aanvang van een serie.
Leden ontvangen een uitnodiging om in te schrijven per mail.
Niet-leden kunnen in het clubnieuws op de website de aankondiging lezen.

Inschrijven leden:

Volg de link in de uitnodigingmail naar het inschrijfformulier en vul het in en kies de dag en tijd dat u de trainingen wil volgen.  U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Inschrijven niet-leden:

Stuur een mail naar ellg@golfclubcapelle.nl  en u ontvangt een mail terug met daarin de link naar het inschrijfformulier.

foto ellg 12Kosten training:

€ 62,50,- voor 5 trainingen van 50 minuten.
Te voldoen bij de Professional.

Nadere informatie is op te vragen per mail op mailadres: ellg@golfclubcapelle.nl