Een Leven Lang Golf trainingen

foto ellg 6foto ellg 8

Golftrainingen gericht op
  vaardigheid en beweging

De trainingen worden gegeven door onze professional Hans von Burg en door Nick van de Watering die als fysiotherapeut / beweging deskundige  aan dit programma verbonden is.

foto ellg 10De trainingen zijn als volgt ingedeeld:

1. Introductie, warming-up, swing analyse probleem onderkenning.  1 uur
  2. individuele bewegingsanalyse, oefenadvies en bewegingsadvies.  20 minuten
  3. Warming-up, swingles korte ijzers, correcties en aanwijzingen n.a.v. advies fysiotherapeut. 1 uur
  4. Warming-up, swingles lange ijzers , follow-up door fysiotherapeut  bespreekt  voortgang  1 uur
  5. Warming-up, swingles lange ijzers en houten. Toepassen bewegingsadvies. 1 uur

Dit jaar (2018) staan de volgende data gepland:

Op donderdag  aanvang 15:00 uur:    15/11 (G)      22/11 (F)      29/11 (G)     6/12 (G+F)     13/12 (G)

Op zondag  aanvang 10:00 uur:         18/11 (G)      25/11 (F)      2/12 (G)       9/12 (G+F)    16/12 (G)

(G) = door Golfprofessional        (F) = door Fysiotherapeut

foto ellg 11

De tweede geplande datum is bestemd voor de individuele beweging analyse door de fysiotherapeut. Iedere deelnemer wordt vanaf 15:00 (do) of 10:00 (zo) uur 20 minuten ingedeeld.
Indeling  wordt  in overleg aan het eind van de eerste dag gemaakt.

Inschrijving voor de trainingen kan vanaf ongeveer 4 weken voor aanvang van een serie.
Leden ontvangen een uitnodiging om in te schrijven per mail.
Niet-leden kunnen in het clubnieuws op de website de aankondiging lezen.

Inschrijven leden: Klik hier of volg de link in de uitnodigingsmail naar het inschrijfformulier en vul het in en kies de dag dat u de trainingen wil volgen.  U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Inschrijven niet-leden: Stuur een mail naar ellg@golfclubcapelle.nl  en u ontvangt een mail terug met daarin de link naar het inschrijfformulier.

foto ellg 12Kosten training:

€ 77,50,- voor 4 trainingen van 60 minuten en 20 minuten bewegingsanalyse door de fysiotherapeut.
Te voldoen bij de Professional.

Nadere informatie is op te vragen per mail op mailadres: ellg@golfclubcapelle.nl