Een Leven Lang Golf wedstrijden

foto ellg 6foto ellg 8

Wedstrijden voor (oud) deelnemers

Ongeveer een week na de laatste trainingsdag van iedere serie organiseert de commissie “Een Leven Lang Golf”, op de donderdagen  een wedstrijd over 9 holes.
In 2018 op: 19 april, 21 juni, 27 september en 29 november. De  eerste start is om  09:30 uur.

foto ellg 13

Aansluitend op die wedstrijd  kan in hole 19 een heerlijke lunch worden genoten.
De commissie “Een Leven Lang Golf” organiseert deze lunch in overleg met Hole 19.

Alle (oud)deelnemers kunnen zich hiervoor opgeven, maar ook de leden van de G&CCC die wellicht in de toekomst aan de trainingen willen gaan deelnemen.

Leden van de G&CCC kunnen inschrijven via de wedstrijdkalender op de website. Vermeld graag, wel of niet deelname aan de lunch.

Niet-leden kunnen zich opgeven via de wedstrijdleiding. Dat kan per mail naar: ellg@golfclubcapelle.nl
Graag deelname aan de lunch vermelden. U kunt spelen voor het introductie tarief voor 9 holes. Uw starttijd staat op website. Niet leden ontvangen die per mail.

foto ellg 14

Tijdens de lunch zal een korte evaluatie van de afgelopen trainingsserie worden gegeven en vindt de prijsuitreiking plaats.

De lunch is de gelegenheid om het over die fantastische drive of buitenwereldse put te hebben.

Kosten wedstrijd:

- leden :  € 2,00
- niet leden: € 2,00  +  introductie greenfee 9h

Kosten lunch:

- zie aankondiging (te voldoen bij hole 19)

Aanvang lunch:

- ongeveer 13:30 uur