Golf voor Gehandicapten

Golf voor Gehandicapten (G voor G) is een initiatief van de NGF om gehandicapte mensen in een voor hen zo prettig mogelijke setting te laten genieten van het golfspel.

Golfclub Capelle is enorm blij met dit initiatief en werkt hier dan ook graag aan mee!

Om deze spelers, bestaande uit verschillende leeftijdscategorieën, zo goed en prettig mogelijk hun rondje te kunnen laten lopen, is de medewerking van vrijwilligers een absolute "must".

Golfclub Capelle kan dan ook met trots zeggen een beroep te mogen doen op voldoende vrijwilligers tijdens de G voor G wedstrijden op onze baan.

In samenwerking met andere golfbanen in de regio worden wedstrijden, toernooien en competities georganiseerd om deze groep meer in de belangstelling te brengen.

Bent u geïnteresseerd in dit mooie programma? Neem dan gerust contact op met onze Pro Hans von Burg op 06 - 53299892 of stuur een mail naar hansvonburg@hotmail.com.