Golf-4daagse

Woensdag 28 tot en met zaterdag 31 augustus 2019

Het belangrijkste doel van de organisatie is er een speciale sportieve maar vooral ook gezellige en bijzondere vier dagen van te maken. Met spannende, serieuze maar ook leuke wedstrijden met daarna gezellig napraten met een hapje en een drankje opgeluisterd met “live music”. Ook dit jaar is er voor gekozen de baan volledig beschikbaar te houden voor dit golf evenement.

Het programma biedt meer dan ook genoeg ruimte voor leden, vrienden en kennissen van elk golfniveau om mee te doen aan één of meer wedstrijden. Deelname aan wedstrijden is steeds 8 euro terwijl de green fee voor gasten is vastgesteld op 15 euro.

Inschrijving kan via de links op deze pagina of via downloaden van een inschrijf formulier en dit naar onderstaand emailadres te verzenden.

Vanaf ongeveer een maand voor de golf-4daagse kunt u de ingeschreven deelnemers terugvinden op het beveiligde deel van de club website.

Woensdag 28 augustus

Golf en Bridge (Zwanendans)

Meer info en inschrijven

Stableford met een twist (Ganzenpas)