De pro's

Op de Golfschool zijn twee golfpro’s actief die lessen aanbieden die toegankelijk zijn voor leden en niet-leden. Deze lessen zijn mogelijk in groepsverband of individueel. De Golfschool is gevestigd op de Capelse Golfbaan, vlakbij Rotterdam, is makkelijk bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

Individuele lessen en lessen in klein groepsverband:

• lessen op de driving range en de mogelijkheid van baanlessen (course management)
  • speciale themalessen (bijvoorbeeld: chip, pitch, lob shot, inzicht in balvluchtwetten)
  • jeugdlessen
  • competitietrainingen
  • lesprogramma van 0 tot NGF Clubhandicapbewijs
  • lesprogramma van NGF Clubhandicapbewijs tot scratch

Privé lessen:

1 persoon, 25 minuten - € 29,-
2 personen, 25 minuten - € 15,- per persoon
1 persoon, 50 minuten - € 58,-
2 personen, 50 minuten - € 30,- per persoon

3 - 4 personen, 50 minuten - € 70,-

De tarieven voor de lessen zijn inclusief 1 mandje ballen.

Leskaart 6 lessen

1 persoon, 25 minuten x 6 - € 170,-

Leskaart 11 lessen programma

1 persoon,  250 minuten - € 290,-
2 personen,  250 minuten - € 300,-

1 persoon, 500 minuten - € 580,-
2 personen, 500 minuten - € 600,-

Thema trainingen en groepslessen

€ 15,- per persoon vanaf 3 personen of meer

Baanpersmissie in 1 maand vanaf € 110,-

Hans von Burg

Foto Hans von Burg

Hans is begonnen met golf in 1984 op Golfbaan Kleiburg. In 1987 ging hij stage lopen op de Sallandse Golfclub 'De Hoek' en de Domburgsche Golfclub. Na zijn opleiding als assistent golfprofessional in 1988 heeft hij zijn dienstplicht als golfpro mogen vervullen op de Marine Golfclub 'Nieuwediep'. In 1990 is hij A professional geworden en gaan lesgeven op Golf Centrum Rotterdam. Vanaf 1990 tot 2000 speelde Hans mee in de top van de Nederlandse Golfprofessionals. Tevens heeft hij een aantal jaar voor het Nederland professional team gespeeld. Ook heeft Hans deelgenomen aan het KLM Open. Vanaf 1994 is Hans Headprofessional geweest op Golfclub Grevelingenhout. Vanaf december 2016 is Hans Headprofessional op Golfclub Capelle, en zal met veel plezier enthousiaste golfers helpen met deze mooie sport.

Voor de website van Hans von Burg - klik hier

Boeken van golflessen bij Hans von Burg:

Lessen kunt u online boeken. Ga naar de online agenda van Hans von Burg.
U kunt ook bellen: 06-53299892 of een email sturen naar: hansvonburg@hotmail.com

Frans Willem Castien

Frans Willem kwam 50 jaar geleden op de Kennemer Golf & Country Club in aanraking met de golfsport. Volgde zijn opleiding tot golfprofessional op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en aan het Van Swinderen Golfcollege. Frans Willem is teaching professional sinds 1978 en A-professional sinds 1984. Hij werkte als teaching professional bij golfclub Oude Maas en bij DSV Concordia Golf in Delft en is sinds 1984 als professional werkzaam voor de Golf & Country Club Capelle aan den IJssel.

Boeken van golflessen bij Frans Willem Castien:

Lessen kunt u telefonisch reserveren: 06-53281821

Edwin Koene

Edwin Koene2Edwin zal Hans von Burg Golfschool Capelle op dinsdagmiddag en avond gaan ondersteunen.  Hij werkt al een aantal jaren samen met Hans von Burg en is bekent met  “HappyGolf” en “ Leven Lang golf” programma’s. Edwin zal voor leden maar vooral voor niet leden groepslessen en clinic’s verzorgen. Edwin geeft al jaren met passie golfles aan beginnende en gevorderden golfers.

“Al meer dan 20 jaar sta ik klaar om u als golfer meer plezier in het spel te geven door u beter te leren golfen.”

Boeken van golflessen bij Edwin Koene:

Lessen kunt u telefonisch reserveren: 06-44456729

Hans von Burg: "Edwin is een zeer betrokken golfprofessional, ik ken hem al sinds 1990. Hij kan uw spel in een zeer korte tijd verbeteren". “Edwin weet vaak snel na analyse tot de juiste oplossingen te komen, je merk aan alles dat hij een ervaren golfprofessional is."

Les programma’s zijn:

Verlaag uw handicap in 6 lessen van 25 of 50 minuten

Groepslessen, golfcursussen en thema clinics

Capelle aan den IJssel 17