De pro's

Op de Golfschool zijn drie golfpro’s actief die lessen aanbieden die toegankelijk zijn voor leden en niet-leden. Deze lessen zijn mogelijk in groepsverband of individueel. De Golfschool is gevestigd op de Capelse Golfbaan, vlakbij Rotterdam, is makkelijk bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

Individuele lessen en lessen in klein groepsverband:

• lessen op de driving range en de mogelijkheid van baanlessen (course management)
  • speciale themalessen (bijvoorbeeld: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen, swing, driver)
  • jeugdlessen
  • competitietrainingen
  • lesprogramma van stap 1 (baanpermissie) tot en met stap 9 (singel handicap)

Lessen kunt u online boeken. Ga naar de online agenda van Hans von Burg.
U kunt ook bellen: 06-53299892 of een email sturen naar: hansvonburg@hotmail.com

Privé lessen:

1 persoon, 25 minuten - € 29,-
2 personen, 25 minuten - € 15,- per persoon
1 persoon, 50 minuten - € 58,-
2 personen, 50 minuten - € 30,- per persoon

3 - 4 personen, 50 minuten - € 70,-

De tarieven voor de lessen zijn inclusief 1 mandje ballen.

Wanneer u verhinderd bent voor de les dient u deze uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij niet of niet tijdige annulering van de les zullen wij u € 20,- in rekening brengen.

Leskaart 6 lessen

1 persoon, 25 minuten x 6 - € 170,-

Leskaart 11 lessen programma

1 persoon,  250 minuten - € 290,-
2 personen,  250 minuten - € 300,-

1 persoon, 500 minuten - € 580,-
2 personen, 500 minuten - € 600,-

Thema trainingen en groepslessen

€ 15,- per persoon vanaf 3 personen of meer

Baanpersmissie in 1 maand vanaf € 120,-

Baanpermissie in 1 dag - op aanvraag

Hans von Burg

Hans von Burg chippen

Hans von Burg is al meer dan 25 jaar golfprofessional.

Goed leren golfen met een swing die bij u past.

Het doel is om golfers een golflesmethode aan te bieden die aansluit op de leerstijl van de leerling. Snel en goed leren golfen kan!

Het HappyGolf systeem zorgt er voor dat golfers succes ervaring beleven. Uw Handicap verlagen met 4 slagen dit seizoen? Het is écht mogelijk. Hans von Burg speelde zelf 10 jaar lang in de top van de Nederlandse professional tour en 5 jaar voor het Nederlands professional team, zijn golfprogramma’s van HCP 54 tot 0 zijn doelgericht en blijven altijd in ontwikkeling. Golfessen op Capelle kunt u online boeken. Beste golflessen te Rotterdam.

Voor de website van Hans von Burg - klik hier

Boeken van golflessen bij Hans von Burg:

Lessen kunt u online boeken. Ga naar de online agenda van Hans von Burg.

Frans Willem Castien

Frans Willem kwam 50 jaar geleden op de Kennemer Golf & Country Club in aanraking met de golfsport. Volgde zijn opleiding tot golfprofessional op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en aan het Van Swinderen Golfcollege. Frans Willem is teaching professional sinds 1978 en A-professional sinds 1984.

Hij werkte als teaching professional bij golfclub Oude Maas en bij DSV Concordia Golf in Delft en is sinds 1984 als professional werkzaam voor de Golf & Country Club Capelle aan den IJssel.

Boeken van golflessen bij Frans Willem Castien:

Lessen kunt u telefonisch reserveren: 06-53281821

Edwin Koene

Edwin Koene2Edwin zal Hans von Burg Golfschool Capelle op dinsdagmiddag en avond gaan ondersteunen.  Hij werkt al een aantal jaren samen met Hans von Burg en is bekent met  “HappyGolf” en “ Leven Lang golf” programma’s. Edwin zal voor leden maar vooral voor niet leden groepslessen en clinic’s verzorgen. Edwin geeft al jaren met passie golfles aan beginnende en gevorderden golfers.

“Al meer dan 20 jaar sta ik klaar om u als golfer meer plezier in het spel te geven door u beter te leren golfen.”

Boeken van golflessen bij Edwin Koene:

Lessen kunt u telefonisch reserveren: 06-44456729

Hans von Burg: "Edwin is een zeer betrokken golfprofessional, ik ken hem al sinds 1990. Hij kan uw spel in een zeer korte tijd verbeteren". “Edwin weet vaak snel na analyse tot de juiste oplossingen te komen, je merk aan alles dat hij een ervaren golfprofessional is."

Les programma’s zijn:

Verlaag uw handicap in 6 lessen van 25 of 50 minuten

Groepslessen, golfcursussen en thema clinics