Fit voor Golf

Samen met de NGF heeft Golfclub Capelle een programma opgezet voor 'Fit for Golf'.

Dit bijzondere trainingsprogramma heeft als doel: verbeteren van de golf beweging, voorkomen van blessures, kortom meer en langer plezier in golfen

Een unieke samenwerking van Golfprofessional en Fysiotherapeut. "Fit voor Golf"

Fysiek sterker en flexibeler  worden,  pijn vrij golfen, voorkom blessures.

Beter inzicht in een golfswing die bij jou past. Inschrijven van HCP 0 tot 54

De trainingen worden gegeven door onze professional  Hans von Burg en door Nick van de Watering die als fysiotherapeut / bewegingsdeskundige  aan dit programma verbonden is.

Donderdag ochtend 12 maart 2020 van 09.00 tot 13.00

4 uur golfles van Golfprofessional en 2.5 uur Fysiotherapeut met beweging analyse.

PGA Golfprofessional van 09.00 tot 13.00 / Fysiotherapeut 09.00 tot 11.30

adviezen van 2 professionals, gebruik oefenfaciliteiten, oefenballen, stretchband, videoanalyse, trackmananalyse, bewegingsanalyse, swinganalyse en oefeningen op de e mail.

Basis programma gericht op uw golfswing.

Doel: een golfswing op maat, rekening houdend met uw persoonlijke fysieke mogelijkheden.

09.00 – Koffie/ thee introductie in het clubhuis. Golfprofessional Hans von   Burg en Fysiotherapeut

09.30 – Intake en flexibiliteit testen en mobiliteit testen. ( Fysiotherapeut en Golfpro )

10.30 – Individuele golfoefeningen met Fysiotherapeut en ondersteuning van Golfprofessional.

11.20 – Fysiotherapeut maakt een op maat gemaakt fitness programma voor u.

11.20 – Korte pauze

11.30 – Swing analyse video met golfprofessional.

12.00 – Verbeter punten bespreken met golfprofessional.

12.15 – Trainen met verschillende clubs en ingaan op persoonlijke wensen.

13.00 – Einde met drankje in het clubhuis en aanbieding vervolg cursus “Fit For Golf Advanced”.

Voor meer informatie over deze training - Klik hier

Inschrijvingen graag via e mail voor 1 maart naar: hansvonburg@hotmail.com