Studenten golflesprogramma 2021

Verlaag je handicap cursus Golfschool Capelle

Studenten golf

Speciaal voor alle studenten biedt Golfschool Capelle een leuke golfcursus aan:

De cursus is bedoeld voor studenten die hun spel plezier willen verbeteren en hun HCP willen verlagen.  De cursus is open voor studenten-leden maar ook voor studenten niet-leden, dus wil je iemand meenemen dan kan dat altijd. Leer een goede basis technieken op verschillende onderdelen van het golfspel. We gebruiken video, radar en balans technologie om je swing en balvlucht te verbeteren. Na de cursus zal er een 9 holes ‘beat the pro’ wedstrijdje voor alle deelnemers georganiseerd worden.

In totaal krijg je 6 uur golfles!

Het programma:

Kan je een keer niet dan organiseren we een inhaal les.

• Les 1 - Intake en swinganalyse middels video op: set-up, back swing en eindhouding.
  • Les 2 - Swing techniek verbeteren, in de 12 bewegingen en slow motion training.
  • Les 3 - Korte spel chippen, pitchen met verschillende oefeningen.
  • Les 4 - Swing training met verschillende oefeningen.
  • Les 5 - Put training met verschillende oefeningen.
  • Les 6 - Swing training punten op de i. Datum plannen 9 holes wedstrijd 'beat the pro'

Het is altijd mogelijk om jouw individuele wensen kenbaar te maken tijdens de lessen. Lessen beginnen met een warming-up en eindigen altijd met een klein wedstrijdje.

Kosten voor deze cursus van 6 lessen zijn: € 80,- p.p. inclusief: oefenballen (bij een groepje van minimaal 4 pers). Het is ook mogelijk om € 15,- per les betalen.

Meer informatie of vragen bel of mail gerust.

Heb je een groepje of individueel aanmelden, mail: hansvonburg@hotmail.com

Graag met vermelding van een voorkeur avond; dinsdag/ woensdag / donderdag avond.

Met sportieve groeten, Hans von Burg (Head Professional Golfclub Capelle)

Telefoon: 0653299892
Website:  www.vonburggolf.nl

Logo Hans von Burg met foto1 logo klein

Goed golfen geeft meer plezier!