bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Menu

Summer School

Summer School 2018 foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Capelse Golf Summer School

In de eerste week van de zomervakantie (van 22 tot en met 26 juli 2019) organiseert Golfclub Capelle al weer de 13e Golf Summer School voor kinderen van 6-16 jaar. Kinderen kunnen hier op een leuke en actieve manier kennis maken met de golfsport. De Summer School is ook leuk voor gevorderden, we hebben verschillende trainingen t/m single HCP.

____________________________________________________

De Summerschool is van 8.45 uur tot 13.00 uur.

Tijdens de Summer School worden diverse technieken aangeleerd: full swing, pitchen, chippen, putten. Dit gebeurt volgens de NGF lesmethode 'Spelenderwijs Leren', die ook wordt gebruikt voor de golflessen op onze club. Tussen de lessen door zijn er allerlei golfspelletjes en wedstrijdjes. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan theorie en etiquette. Voor gevorderden gebruiken we video analyse en radar bal vlucht analyse.

We gaan vanaf de 1e dag de baan in voor baanles. Vrijdag sluiten we af met een 'Grote Wedstrijd' op de Driving range, de Chipping green en Putting green. En natuurlijk de diploma uitreiking.

Het doel van de Summer School is om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken of zijn of haar golfspel te verbeteren. Het is daarom niet mogelijk Baanpermissie (BP) of NGF Clubhandicapbewijs te halen. Dat is uiteraard wel mogelijk in vervolg op de Summer School. Afhankelijk van vaardigheid kan dan spoedig BP verkregen worden. We lichten graag de mogelijkheden hiervoor, toe.

De organisatie van de Summer School is in handen van de Jeugdcommissie van Golfclub Capelle en head professional Hans von Burg.

Golfclub Capelle is in 2009 als één van de eerste golfclubs in Nederland 'Commited to Jeugd' gecertificeerd door de NGF. 

Mail het inschrijfformulier naar  jeugdcommissie@golfclubcapelle.nl of stuur het op naar: Capelse Golf Summer School, ’s Gravenweg 311, 2905 LB  Capelle aan den IJssel.

 

Tarieven

Wie?

Pakket

Tarief

Jeugdleden G&CC Capelle

Summer School

€ 130,00

Niet-leden

Summer School

€ 195,00

Niet-leden

Summerschool + Cursus van 10 lessen*

€ 245,00

Niet-leden 

10 kennismakingslessen

€  95,00

 * Cursus start in september, lessen op zondag in groepjes van 4 tot 8 personen door jeugdpro.

 

De jeugdspelers van Golfclub Capelle worden gesponsord door:

KorenhofPartners Consultancy B2.V. klein  

 

 

 

  

Laatste nieuws »