bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Summer School

Capelse Golf Summer School

In de zomervakantie organiseert Golfclub Capelle alweer de 17e ( 10 juli t/m 14 juli 2023) Golf Summer School voor kinderen van 6-16 jaar. Jongeren kunnen hier op een leuke en actieve manier kennis maken met de golfsport. De summerschool is ook voor gevorderden leuk, we hebben verschillende trainingsvormen.

Tijdens de Summer School worden diverse technieken aangeleerd: full swing, pitchen, chippen, putten. Dit gebeurt volgens de NGF lesmethode 'Spelenderwijs Leren', die ook wordt gebruikt voor de golflessen op onze club. Tussen de lessen door zijn er allerlei golfspelletjes en wedstrijdjes. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan theorie en etiquette. Voor gevorderden gebruiken we video analyse en radar bal vlucht analyse.

Het doel van de Summer School is om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken of zijn of haar golfspel te verbeteren. Het is daarom niet mogelijk Baanpermissie (BP) of NGF Clubhandicapbewijs te halen. Dat is uiteraard wel mogelijk in vervolg op de Summer School. Afhankelijk van vaardigheid kan dan spoedig BP verkregen worden. We lichten graag de mogelijkheden hiervoor, toe.

De organisatie van de Summer School is in handen van de Jeugdcommissie van Golfclub Capelle en headprofessional Hans von Burg.

Golfclub Capelle is in 2009 als één van de eerste golfclubs in Nederland 'Commited to Jeugd' gecertificeerd door de NGF. 

 

Inschrijven voor de cursus kan via hansvonburg@hotmail.com

 

Tarieven

Wie?

Pakket

Tarief

Jeugdleden G&CC Capelle

Summer School

€ 160,00

Niet-leden

Summer School

€ 195,00

Niet-leden

Summerschool + Cursus van 10 lessen*

€ 245,00

 

 

 

*Summerschool gaat door bij minimaal 5 deelnemers

Cursus start in september, lessen op zondag in groepjes van 4 tot 8 personen door jeugdpro.

 


De jeugdspelers van Golfclub Capelle worden gesponsord door:

  

 

 

 

  

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »