Coronavirus – update bestuursmededeling 16 maart 2020

In aansluiting op de berichtgeving van de NGF publiceren wij hierbij de volgende update:

Onze regering heeft verdergaande maatregelen getroffen om het Coronavirus te beteugelen. Restaurants, cafés, scholen en sportclubs zijn gesloten tot en met 6 april 2020. Zo ook onze golfbaan en het clubhuis. Helaas, maar noodzakelijk om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.

We hopen u zo snel mogelijk weer op onze baan te mogen verwelkomen. Tot die tijd blijven we van maandag tot en met vrijdag via het secretariaat bereikbaar tussen 09:00 en 13:00 uur mocht u vragen hebben.

Op de website van het RIVM staan de adviezen over de zelf te nemen voorzorgsmaatregelen die wij u van harte aanbevelen. Het RIVM heeft alle huisartsen en GGD’s van alle noodzakelijke informatie voorzien.

Het laatste bericht van de NGF omtrent dit onderwerp kunt u hier verder lezen…

Wij houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Bestuur Golfclub Capelle