Capelle aan den IJssel

Happy Golf for Starters

1 logo klein v8

Happy Golf for Starters

Golfclub Capelle organiseert in samenwerking met Hans von Burg: Happy Golf for Starters

Speciaal voor leden met handicap 34 en hoger organiseert Golfclub Capelle in samenwerking met Hans von Burg Happy Golf for Starters.

Startende golfers krijgen hierdoor ervaring met door de baan lopen. Ook leren ze andere leden kennen. Bovendien: ervaren spelers lopen als begeleiders mee, geven uitleg over de etiquette, veiligheid in de baan en helpen met de telling.

Wil je ook een keer meedoen en heb je handicap 34 of hoger? Schrijf je dan in.

Het volgende happy event is op zaterdagmiddag 14 augustus, 15.00-16.30 uur. Geef je op via - klik hier

En noteer gelijk ook de andere happy data van dit jaar: 25 september, 16 oktober en 13 november.

Deelname voor leden is € 2,-. Lesklanten VBGS niet-leden betalen óók nog een middaggreenfee van € 10,- (normaal € 25,-) en dienen de greenfee af te rekenen voorafgaand aan Happy Golf for Starters bij de caddiemaster.

Met sportieve groet, namens TEAM HAPPY GOLF

Brian van der Veen, Mascha Bos & Simone de Bruin