Leden voordeel

Wat is de Sportersverzekering?
De Sportersverzekering vergoedt uw lidmaatschapskosten wanneer u onverwacht niet meer gebruik kunt maken van uw lidmaatschap van de golfclub.

Met de Sportersverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen als u langer dan twee maanden niet meer kunt golfen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, zwangerschap, ziekte of blessure. Ook als u werkloos wordt, kunt u terugvallen op de Sportersverzekering.

De Sportersverzekering keert maximaal 1 jaar contributie uit. Indien de u minder dan een jaar niet kunt deelnemen aan de kernactiviteiten van de vereniging, dan wordt de contributie naar evenredigheid uitgekeerd.

Verzekering van uw contributie met 20% premiekorting!
Als lid van de Golf & Country Club Capelle aan den IJssel kunt u profiteren van 20% korting op de premie van deze verzekering die hiermee op een bedrag van circa € 50,- per jaar uitkomt.

Meer informatie en online afsluiten met korting
Als u meer wilt weten over de Sportersverzekering of als u wilt weten wat de premie is voor uw Sportersverzekering, klik dan op onderstaande afbeelding voor informatie en een online premieberekening. De verzekering is volledig online aan te vragen.