Leden voordeel

Wat is de Sportersverzekering?
De Sportersverzekering vergoedt uw lidmaatschapskosten wanneer u onverwacht niet meer gebruik kunt maken van uw lidmaatschap van de golfclub.

Met de Sportersverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen als u langer dan twee maanden niet meer kunt golfen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, zwangerschap, ziekte of blessure. Ook als u werkloos wordt, kunt u terugvallen op de Sportersverzekering.

De Sportersverzekering keert maximaal 1 jaar contributie uit. Indien de u minder dan een jaar niet kunt deelnemen aan de kernactiviteiten van de vereniging, dan wordt de contributie naar evenredigheid uitgekeerd.

Verzekering van uw contributie met 20% premiekorting!
Als lid van de Golf & Country Club Capelle aan den IJssel kunt u profiteren van 20% korting op de premie van deze verzekering die hiermee op een bedrag van circa € 50,- per jaar uitkomt.

Meer informatie en online afsluiten met korting
Als u meer wilt weten over de Sportersverzekering of als u wilt weten wat de premie is voor uw Sportersverzekering, klik dan op onderstaande afbeelding voor informatie en een online premieberekening. De verzekering is volledig online aan te vragen.

Capelle aan den IJssel 17