Contributie overzicht 2019

1.170,00

Middag lidmaatschap

met participatie

catering bijdrage (restaurant tegoed)

55,00

94,00
40,00
129,00

(1) Gewoon lidmaatschap met A-participatie. Aan dit type lidmaatschap is de aankoop van een participatie A gekoppeld. Op dit moment is geen entreegeld verschuldigd. Kijk voor de aanschaf van een participatie op http://golfparticipatiescapelle.nl of neem contact op met het secretariaat.

(2) Gewoon lidmaatschap zonder participatie. Bij dit type lidmaatschap is geen aanschaf van een participatie benodigd. De maandelijkse contributie is inclusief een opslag welke jaarlijks wordt vastgesteld. Er wordt geen entreegeld in rekening gebracht.

(3) Middag lidmaatschap. Het Middag lidmaatschap is gericht op golfers die in de middag willen spelen en is beschikbaar voor iedereen van 25 - 60* jaar
Het middaglidmaatschap is in beginsel beschikbaar tot de leeftijd van 50 jaar maar, totdat door het bestuur anders wordt besloten, wordt als proef vooralsnog een maximum leeftijd van 60 jaar gehanteerd.

(4) Familielidmaatschap. Het familielidmaatschap staat open voor ieder gezin waarvan de beide ouders en een onbeperkt aantal van hun kinderen (die bij aanvang van het verenigingsjaar jonger zijn dan 21 jaar) lid zijn.

(5) Studentenlidmaatschap (tot 30 jaar). Het Studentenlidmaatschap staat open voor iedereen die bij aanvang van het verenigingsjaar jonger is dan 30 jaar.

(6) Buiten lidmaatschap Het buitenlidmaatschap staat open voor alle gewone leden van de vereniging die naar het oordeel van het bestuur op zodanige afstand van de vereniging wonen dat zij slechts sporadisch op de vereniging kunnen zijn en of gebruik maken van de baan. Een en ander uitsluitend ter beoordeling aan het bestuur.

(7) Country Club lidmaatschap De Vereniging biedt hiermee een niet-spelend lidmaatschap. De aanvraag hiervoor geschiedt op basis van een schriftelijk verzoek, welke ter goedkeuring aan het Bestuur wordt voorgelegd.

(8) Seniorenlidmaatschap (spelend) Dit lidmaatschap wordt automatisch toegepast bij leden van de vereniging die na lidmaatschap van minimaal 10 jaar door leeftijd in aanmerking komen voor deze vorm van lidmaatschap.

• Contributie bij een leeftijd van 75 jaar of ouder per 1 januari van het betreffende contributiejaar à 75%.
  • Contributie bij een leeftijd van 80 jaar of ouder per 1 januari van het betreffende contributie jaar à 50%

Jaarlijks ontvangen de leden een factuur voor de verschuldigde contributie en huur tassenberging, locker e.d. Betaling dient plaats te vinden vóór 1 februari van het jaar waarover de bijdrage verschuldigd is, dan wel, bij verzending na 1 januari, binnen vier weken na dagtekening van de factuur. Bij niet-tijdige betaling is een toeslag verschuldigd van € 5,- per maand, of gedeelte van een maand. Bovendien kan het speelrecht worden ontzegd voor de periode dat nog niet aan de financiële verplichtingen is voldaan en zullen lidmaatschap- en NGF-kaartje worden achtergehouden. Uitzonderingen op de algemeen geldende betalingsvoorwaarden dienen vóóraf schriftelijk bij het bestuur te worden aangevraagd.