bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Country Club Lidmaatschap

Country Club Lidmaatschap3            

 

Het Country Club lidmaatschap van Golfclub Capelle staat open voor:

 

 

Country Club leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het clubhuis en deelnemen aan niet-golf activiteiten van de vereniging. 

Wat biedt het lidmaatschap

Country Club leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het clubhuis en deelnemen aan alle niet-golf activiteiten van de vereniging.

Contributie

Een Country Club lid betaalt 12,5% van de contributie van een gewoon lid. Op verzoek kan een NGF pasje worden verstrekt tegen het geldende tarief. Een Country Club lid is geen catering bijdrage verschuldigd. Voor een overzicht van de contributie: klik hier

Overige Kenmerken

  • Aanmelding voor lidmaatschap via het secretariaat van de vereniging.
  • Country Club leden hebben geen speelrecht en kunnen derhalve niet spelen op de baan of gebruik maken van de oefenfaciliteiten van de vereniging.
  • Op dit informatieblad zijn de belangrijkste kenmerken van het Country Club lidmaatschap samengevat. Voor de volledige bepalingen wordt verwezen naar het huishoudelijk reglement en de statuten. 

Lid worden?

Wij verwelkomen u graag als lid van onze vereniging! U kunt hiertoe het aanmeldingsformulier invullen aan ons toesturen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen neem dan gerust contact op met het secretariaat op nummer 010 – 442 23 37 of per e-mail naar: info@golfclubcapelle.nl

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »