Capelle aan den IJssel

Week Lidmaatschap

Week Lidmaatschap staat open voor iedereen van 30 jaar en ouder. Het lidmaatschap is gericht op golfers die graag op doordeweekse dagen willen spelen.

Wat biedt het lidmaatschap

In de eerste plaats 5 dagen per week golfen, van maandag tot en met vrijdag, op de 18-holes parkbaan;

• Op weekdagen starten tot 15:00 uur in de zomer en tot 14:00 uur in de winter.
  • Weekdagen zijn alle dagen van maandag tot en met vrijdag ongeacht of het om een werkdag of een feestdag gaat.
  • Deelname aan instuiven/wedstrijden/competitie binnen de speeltijden van het lidmaatschap.

Week leden kunnen buiten deze tijden ook zelf spelen en deelnemen aan instuiven/wedstrijden tegen betaling van het geldende introductietarief (klik hier voor een volledig overzicht van de tarieven).

Leden kunnen starttijden reserveren bij de caddiemaster of online via de website van de vereniging.

Daarnaast geeft het lidmaatschap recht op:

• Deelname aan 3 door het Bestuur jaarlijks aan te wijzen clubwedstrijden, ongeacht of die binnen de speeltijden van het lidmaatschap vallen.
  • Deelname aan de (senioren) clubkampioenschappen strokeplay en matchplay, ongeacht of die binnen de speeltijden van het lidmaatschap vallen.
  • Het introduceren van niet-leden tegen het introductie tarief.
  • Zonder betaling een aantal keer spelen op de 'Fabulous Golf' banen (onder voorbehoud van akkoord van de deelnemende banen)
  • Spelen tegen betaling van de introductietarieven op de 16 banen van de SGWN
  • Het onbeperkt gebruik van het clubhuis en de oefenfaciliteiten
  • De registratie van de handicap bij de NGF
  • De collectieve WA verzekering van de NGF

Contributie

De contributie bedraagt 65% van een Gewoon Lidmaatschap (plus NGF en cateringbijdrage). Betaling kan in één bedrag bij aanvang van het verenigingsjaar of maandelijks gespreid. Het lidmaatschap kan gedurende het jaar elke maand ingaan tot het eind van het kalenderjaar, waarna het per jaar wordt verlengd. Opzeggen kan jaarlijks voor 1 november van het voorafgaande jaar. Het lidmaatschap kan worden aangegaan met- of zonder participatie. De tarieven daarvan verschillen. Voor een overzicht van de contributie: klik hier

Overige Kenmerken

• Aanmelding voor lidmaatschap via het secretariaat van de vereniging. Door middel van een kennismakingsgesprek wordt nadere informatie verstrekt.
  • Participaties (niet verplicht) zijn verkrijgbaar op de website http://golfparticipatiescapelle.nl
  • Voor het spelen in de baan is minimaal baanpermissie van de Golfpro nodig. Voor meer informatie:klik hier
  • Leden hebben toegang tot en stemrecht op de algemene vergadering van de vereniging.
  • Meer informatie over het lidmaatschap is verkrijgbaar bij het secretariaat of op de website.

Lid worden?

Wij verwelkomen u graag als lid van onze vereniging! U kunt hiertoe het aanmeldingsformulier invullen aan ons toesturen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen neem dan gerust contact op met het secretariaat op nummer 010 – 442 23 37 of per e-mail naar: info@golfclubcapelle.nl

Capelle aan den IJssel