John Leeuwenburg Golfer van het jaar!

Op de nieuwjaarsreceptie heeft de voorzitter traditioneel de golfer van het jaar van Golfclub Capelle bekend gemaakt.

De trotse winnaar van 2018 is John Leeuwenburg.

John heeft het hele jaar heel constant gespeeld en zo steeds punten verdiend bij de Q-wedstrijden, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie.

John is in zijn lange golfloopbaan nu voor de vijfde keer de golfer van het jaar.

Ook de captains van de competitie teams die in 2018 kampioen geworden zijn werden tijdens de Nieuwjaarsreceptie gehuldigd:

Voor Dames Senioren 1, 27 holes - Poulewinnaar en promotie naar de Hoofdklasse, Janet de Munnik

Voor Dames Senioren 2, 27 holes - Poulewinnaar en promotie naar de 2e klasse, Karin Cleton

Voor Heren Senioren 3, 27 holes - poulewinnaar en promotie naar de 4e klasse, Evert Meinen

Nieuwjaarsreceptie 2019 5

Van harte gefeliciteerd allemaal!