Social Mix Speciaal op 18 januari

Graag willen wij u een heel gezond, voorspoedig , gelukkig en een sportief 2019 wensen, wellicht cliché maar we omarmen dit maar al te graag.

Bij een nieuw jaar hoort een moment van reflectie, om vervolgens de draad weer op te pakken en te kunnen genieten van onze mooie golfbaan.

We verwelkomen het nieuwe horeca team van Restaurant Mulligan en wensen hen heel veel succes!

De Commissie Social Mix gaat de traditie iedere derde vrijdag van de maand weer voortzetten met een gezellig eten na het golfen afsluiten. (Inschrijven via de website:
18 januari 2019 SPEC.SOC.MIX) We zien u graag in groten getale, óók op de  wekelijkse instuiven aan de inschrijftafel verschijnen (data kunt u vinden op de clubagenda).

Met een hele sportieve groet van

De Commissie Social Mix