Damescommissie

DINSDAG DAMESDAG

Als lid van onze vereniging bent u op elke dag van de week welkom op de club. U kunt gol­fen met wie u wilt, praten met wie u wilt, meedoen aan wedstrijden, als u dat wilt.

Om het verenigingsgevoel te versterken organiseert de vereniging wedstrijden voor clubhandicappers op maandag, wedstrijden voor heren op woensdag, wedstrij­den voor senioren op vrijdag en wed­strijden voor iedereen in de weekenden.

De DINSDAG is voor de DAMES. Op welk niveau u speelt, is onbelangrijk. De DINSDAG is úw dag. Onze damescommissie organiseert het hele jaar door wedstrijden voor alle niveaus. In onze clubagenda op deze site kunt u vinden welke wedstrijden wanneer op het programma staan.

Naast de wedstrijden waarvoor u zich moet inschrijven via telegolf of via de computer in de hal van het clubgebouw, zijn er de instuiven. Daarvoor meldt u zich op de dag zelf bij het dienst­doend lid van de damescommissie.

De DINSDAG is ook een dag waarop u kunt werken aan (verbeteren van) uw handicap. In de winter organiseert de damescommissie een eclectic over acht wedstrijden. In de zomer zijn er twee qualifying wedstrijden per maand.

Maar de DINSDAG is meer dan alleen een wedstrijddag. Het is ook een dag om nader kennis te maken met andere dames op onze club. Dit kan zijn tijdens een rondje golf, tijdens de nazit of tijdens de speciale evenementen die de damescommissie organiseert. Te denken valt aan de high tea of high wine na de openingswedstrijd en de slotwedstrijd, de jaarlijkse modeshow, de Golfweek-dinsdag met haar carrousel, Prinsjesdag, de Sinterklaas-bijeen­komst, de Candle-Cuplunch, of de Golf/bridge-wedstrijden. Ook de Vriendinnendag met aansluitend diner is bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast biedt de damescom­missie in de winterperiode de gelegenheid om gezellig te komen bridgen. Dit bridgen begint na afloop van de instuif, dus rond 13.00 uur. Meedoen aan de instuif is niet verplicht. Ook als u niet wilt golfen, bent u van harte welkom om te komen bridgen. Als de baan dicht is, begint het bridgen rond 11.00 uur.