Introductiecommissie

Het accent van het werk van de Introductiecommissie ligt op het zo goed mogelijk voorlichten en wegwijs maken van onze nieuwe leden in onze vereniging. Het is natuurlijk ook onze taak er op te letten dat nieuwe leden passen in onze club, maar gelukkig hebben wij ook afgelopen jaar geen negatief advies aan het bestuur hoeven uitbrengen.

Onze werkwijze is als volgt. Elk nieuw lid wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en krijgt alles te horen over het reilen en zeilen (en golfen natuurlijk) bij Golfclub Capelle. Wij geven informatie over onze historie, de regels van de starttijden, de golfshop en het restaurant. Verder over de competitie, de club-handicappers op maandag, de damesdagen op dinsdag, de herendagen op woensdag, de instuif op donderdagavond, de seniorendagen op vrijdag en al de anderen wedstrijden in het weekeinde. We verwijzen naar de website met informatie over de golfclub en de digitale info over de golfshop. Ook worden zij geïnformeerd over het samenwerkingsverband met andere golfbanen, waar de leden van Golfclub Capelle tegen gereduceerd tarief kunnen spelen. Tevens krijgen de nieuwe leden een rondleiding door het gebouw van de vereniging.
Alle nieuwe leden worden doorgegeven aan onze commissies, die op hun beurt de leden op hun manier verwelkomen.
De nieuwe leden ontvangen tevens een goed gevulde informatiemap. Zij kunnen de wetenswaardigheden thuis nog eens op hun gemak nalezen. Met het overhandigen van leuke attenties worden de introductiegesprekken afgerond.

We ontvangen regelmatig reacties dat onze introductie op prijs wordt gesteld, maar suggesties voor aanpassingen of veranderingen zijn vanzelfsprekend van harte welkom.
We zeggen wel tegen de nieuwkomers: u bent van hart welkom, maar u moet zelf ook aansluiting in onze vereniging zoeken. Dus doe mee aan wedstrijden, want dan voel je je snel bij ons thuis! Mede om dit te bevorderen heeft de introductiecommissie afgelopen jaar een wedstrijd georganiseerd voor nieuwe leden. Deze werd goed bezocht.

We hopen weer een groot aantal nieuwe leden mogen begroeten.