Commissie Social Mix

De Commissie Social Mix stelt zich ten doel om specifiek voor de doelgroep van dames en heren van 50 jaar en ouder activiteiten te ontwikkelen in de vorm van wedstrijden. Daarbij zijn gezelligheid en plezier even belangrijk als het serieus omgaan met de spelregels. Bij wedstrijden is bijvoorbeeld de norm om 18 holes te spelen, maar vaak wordt ook de mogelijkheid geboden om 9 holes te spelen. Deelnemers maken hun eigen keuze.

Iedere senior is van harte welkom op onze wedstrijden. De meeste wedstrijden staan open voor deelnemers die tenminste beschikken over een NGF Clubhandicapbewijs. Na afloop van de wedstrijden kan nog nagepraat worden in het clubhuis onder het genot van een drankje en hapje. De maandelijkse Social Mix is een speciale golfwedstrijd met een gezellige borrel na afloop met de deelnemers en hun partners en een diner voor de liefhebbers.

Reeds enkele jaren heeft de Commissie Social Mix beslag kunnen leggen op een wekelijkse bloktijd voor instuifwedstrijden op de vrijdagmorgen. Bovendien is er altijd te onderhandelen over de flight-samenstelling, al geven wij er de voorkeur aan om nieuwe leden kennis te laten maken met leden die al langer op onze mooie baan spelen. Behalve de wekelijkse instuiven organiseren wij: de Openingswedstrijd, maandelijkse Qualifying instuif, Member-Guest wedstrijd, Arendsen de Wolff Trofee,  Senioren Strokeplay en Stablefordkampioenschappen, Vossenjacht en de Slotwedstrijd. In de winter spelen we om de 'Titanentrofee'.

Algemene informatie over de wedstrijdactiviteiten

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben die kunnen helpen het werk van de Seniorencommissie verder te verbeteren, schroom dan niet om de commissie-leden aan te spreken.

Informatie over onze wedstrijden kan op diverse plaatsen worden gevonden:

• Op de website van de club in de wedstrijdkalender en in het meer actuele weekoverzicht.
  • Via mail die door de secretaris van de Commissie Social Mix in de vorm van een reminder wordt verzonden.
  • Op het mededelingenbord in de hal van ons clubhuis.
  • Bij de wedstrijdleiding als het om specifieke informatie over een bepaalde wedstrijd gaat.

Leden die gebruik mogen maken van een handicart kunnen deze reserveren bij de caddiemaster. Bij wedstrijden waarvoor moet worden ingeschreven via de computer en waarvan verwacht wordt dat het aantal deelnemers groot zal zijn, moet bij de inschrijving worden aangegeven of een handicart noodzakelijk is.

De commissie zet zich onverminderd in om het golfspel voor alle 50+ dames en 50+ heren van onze vereniging te stimuleren.
Dus ..... wat let u, doe mee!