Jeugdlidmaatschap

Jeugd Lidmaatschap4

Het Jeugdlidmaatschap staat open voor iedereen

die bij aanvang van het verenigingsjaar jonger

is dan 21 jaar.

Wat biedt het lidmaatschap

In de eerste plaats kunnen leden 7 dagen per week golfen op de 18-holes parkbaan! Recreatief, maar zij kunnen ook deelnemen aan wedstrijden en overige activiteiten van de vereniging, zoals de maandelijkse medals en instuiven. Deelname aan de landelijke NGF-competitie behoort ook tot de mogelijkheden.

Jeugdleden kunnen starttijden reserveren bij de caddiemaster of online via de website van de vereniging. Daarnaast geeft het Jeugd lidmaatschap recht op:

• Het introduceren van niet-leden tegen gereduceerd tarief
  • Het onbeperkt gebruik van de driving range en de oefenfaciliteiten
  • Tegen gereduceerd tarief golfen op de banen van de ‘Samenwerkende Golfclubs West Nederland’
  • De mogelijkheid om voor minimaal 10 personen een reservering te maken voor een golfdag met vrienden/familie
  • De registratie van de handicap
  • De collectieve WA verzekering van de NGF

Contributie

Een jeugdlid betaalt 25% van de contributie van een gewoon lid. Tot de leeftijd van 14 jaar dient een verplichte lesbijdrage te worden betaald.
Jeugdleden betalen geen cateringbijdrage. Jeugdleden betalen de geldende NGF bijdrage voor de jeugd.
Het lidmaatschap kan op elk moment gedurende het jaar ingaan. Het lidmaatschap kan worden aangegaan. Voor een overzicht van de contributie: klik hier

Overige Kenmerken

• Aanmelding voor lidmaatschap via het secretariaat van de vereniging. Door middel van een kennismakingsgesprek met de Jeugdcommissie wordt nadere informatie verstrekt.
  • Het Jeugdlidmaatschap gaat in na het verstrijken van het kandidaatslidmaatschap van twee weken.
  • Jeugdleden zijn speelgerechtigd indien zij in het bezit zijn van een geldig NGF kaartje met minimaal baanpermissie.
  • Jeugdleden hebben wel toegang tot de algemene vergaderingen van de vereniging maar geen stemrecht, verder hebben jeugdleden alle rechten en plichten die gewone leden toekomen.
  • Op dit informatieblad zijn de belangrijkste kenmerken van het Jeugdlidmaatschap samengevat. Voor de volledige bepalingen wordt verwezen naar het huishoudelijk reglement en de statuten.

Lid worden?

Wij verwelkomen u graag als lid van onze vereniging! U kunt hiertoe het aanmeldingsformulier invullen aan ons toesturen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen neem dan gerust contact op met het secretariaat op nummer 010 – 442 24 85 of per e-mail naar: info@golfclubcapelle.nl