Bedrijvencompetitie

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt ook in 2018 weer georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden). Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2018:

locatie

Donderdag 19 april 2018

Golfclub Capelle - Openingswedstrijd

Donderdag 24 mei 2018

Golfbaan Hitland

Donderdag 21 juni 2018

Golfclub Capelle

Donderdag 12 juli 2018

Golfbaan Hitland

Donderdag 16 augustus 2018

Golfclub Capelle

Donderdag 20 september 2018

Golfbaan Hitland - Slotwedstrijd

Donderdag 11 oktober  2018

Golfclub Capelle - 'Ryder Cup'

Kosten:

De kosten voor deelnemende bedrijven bedragen € 275,- (ex. 6% BTW) per team van 2 personen voor 7 wedstrijden en 4 wintertrainingen. Uit deze opbrengsten worden de prijzen, de baancatering, het eerste drankje na binnenkomst en het bittergarnituur bij de borrel betaald. Voor Business Club leden is deelname met één team gratis. Het diner en bijbehorende drankjes zijn voor rekening van de deelnemers. U kunt als bedrijf ook met meerdere teams inschrijven voor deze Bedrijvencompetitie.

Wintertrainingen Golfclub Capelle data 2018 - 2019:

• Donderdag 8 november 2018
  • Donderdag 17 januari 2019
  • Donderdag 7 februari 2019
  • Donderdag 7 maart 2019

Deze wintertrainingen worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze trainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

De deelnemers van de Bedrijvencompetitie 2018 zijn nog niet bekend.

In 2017 namen de volgende bedrijven deel:

Treijtel B.V.

AGN Daamen & Van Sluis Accountants

Assurantiekantoor De Hoop B.V.

Automobielbedrijven M. de Koning

Autoschade van Wijk

Caesar Groep

De Computerwacht

Fidaal Belastingadvies B.V.

Goud Bedrijfshuisvesting

De Groene Golf

De Haij & Van der Wende Advocaten

Hago Nederland B.V.

Hofland Automaterialen

Horti Cultura

HSR Consultancy B.V.

Ineke’s Mode

Instaan B.V.

JGL Strategic Solutions

Juwelier van Willegen

Korenhof & Partners Consultancy B.V.

Kramer Timmerwerken

Van Munster B.V.