Bedrijvencompetitie

Bedrijvencompetitie linkedIn 2

Op donderdag 9 juli is de 2e wedstrijd van de Bedrijvencompetitie gespeeld op Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle.

Met ruim 50 teams is er deelgenomen aan deze 2e wedstrijd die door Restaurant Hit en Restaurant Mulligan werd aangekleed met Italiaanse hapjes in de baan en na de wedstrijd.

Voor de uitslag op Golfbaan Hitland - klik hier
Voor de uitslag bij Golfclub Capelle - klik hier

Voor de tussenstand de Bedrijvencompetitie - klik hier

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 23 juli 2020

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen jaarlijkse tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie.

Voor de speeldata en het programma 2020 - klik hier

Deze competitie wordt ook in 2020 weer georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden). Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle.

Nu de restaurants van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle weer geopend zijn, willen wij de Bedrijvencompetitie 2020 graag opstarten. Dat kan helaas niet op de manier zoals u dat van ons gewend bent, maar wel met het zelfde enthousiasme.

Om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te bieden om deel te kunnen nemen, hebben wij besloten om de wedstrijden van de Bedrijvencompetitie op 2 banen tegelijkertijd te laten plaatsvinden en om de speelfrequentie te verhogen.

Hoofdsponsor van Golfclub Capelle:

logo de Haij vand er Wende diapositief JPG

Deelnemers Bedrijvencompetitie Golfclub Capelle:

Aannemersbedrijf Treijtel B.V.

ING Private Banking

Instaan Installaties

JGL Strategic Solutions - Vivacity Funds

Korenhof & Partners Consultancy B.V.

Kramer Timmerwerken

Meja Vastgoed B.V.