Capelle aan den IJssel

Bedrijvencompetitie 2023

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden).

Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het seizoen worden de wedstrijden gespeeld op Golfbaan Hitland en op de Capelse golfbaan.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2023:

Donderdag 20 april Golfclub Capelle Openingswedstrijd
Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 25 mei Golfbaan Hitland Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 22 juni Golfclub Capelle Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 20 juli Golfbaan Hitland Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 24 augustus Golfclub Capelle Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 28 september Golfclub Capelle Slotwedstrijd met diner
Donderdag 19 oktober Golfbaan Hitland Ryder Cup met diner

Voor het volledige programma - klik hier

Wintertrainingen Golfclub Capelle
Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle, op de volgende data:

• Donderdag   9 november 2023
  • Donderdag 18 januari 2024
  • Donderdag 15 februari 2024
  • Donderdag 14 maart 2024

De Clinics in de wintermaanden worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze wintertrainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

Hoofdsponsor van Golfclub Capelle:

Capelle aan den IJssel