Bedrijvencompetitie

Bedrijvencompetitie 2020 Winnaars Slotwedstrijd én Overall Winnaar Bedrijvencompetitie 2020 bekend!

De afgelopen weken hebben 70 verschillende teams verspreid over 6 wedstrijddagen deelgenomen aan de Bedrijvencompetitie. Op donderdag 24 september is Slotwedstrijd gespeeld bij Golfclub Capelle en op Golfbaan Hitland.

Ondanks de slechte voorspellingen is het gelukkig bij één (plens-)bui verder droog gebleven. Met 60 teams is er deze dag enthousiast gegolft op beide banen en goed gescoord!

De (dag-) winnaars van deze Slotwedstrijd waren:

• Hans Schreudering en Jorrit Rogaar voor Pro Circle met 42 Stableford punten bij Golfclub Capelle
  • Bob Hoogwerf en Ron de Kok voor M. de Koning en KFC met 44 Stableford punten bij Golfbaan Hitland

Wij feliciteren de prijswinnaars van harte en zullen de prijzen van deze wedstrijd naar hen toesturen.

Met deze laatste wedstrijd is ook het eindklassement bekend en de overall winnaar van de Bedrijvencompetitie 2020 is geworden:

H. Hertog Assurantie- & Pensioenmanagement

Dit team behaalde een score van 183 punten over de 'best of 5' en een totale score van 217 over alle wedstrijden.
Wij feliciteren Henk Hertog van harte met deze overwinning en zullen de prijs die is aangeboden door ING Private Banking aan Henk uitreiken.

Een eervolle 2e plaats werd behaald door Sportief Capelle; ook 183 punten uit de beste 5 wedstrijden, maar met een score van 213 punten over alle wedstrijden.

Voor een volledig overzicht van de eindstand – klik hier

Tot slot willen wij u hierbij allemaal uitnodigen voor deelname aan de Ryder Cup van Golfclub Capelle versus Golfbaan Hitland op donderdag 8 oktober a.s.

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen jaarlijkse tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie.

Voor de speeldata en het programma 2020 - klik hier

Deze competitie wordt ook in 2020 weer georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden). Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle.

Nu de restaurants van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle weer geopend zijn, willen wij de Bedrijvencompetitie 2020 graag opstarten. Dat kan helaas niet op de manier zoals u dat van ons gewend bent, maar wel met het zelfde enthousiasme.

Om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te bieden om deel te kunnen nemen, hebben wij besloten om de wedstrijden van de Bedrijvencompetitie op 2 banen tegelijkertijd te laten plaatsvinden en om de speelfrequentie te verhogen.

Hoofdsponsor van Golfclub Capelle:

logo de Haij vand er Wende diapositief JPG

Deelnemers Bedrijvencompetitie Golfclub Capelle:

Aannemersbedrijf Treijtel B.V.

ING Private Banking

Instaan Installaties

JGL Strategic Solutions - Vivacity Funds

Korenhof & Partners Consultancy B.V.

Kramer Timmerwerken

Meja Vastgoed B.V.