Bedrijvencompetitie

De Ryder Cup werd gespeeld op 11 oktober bij Golfclub Capelle

Capelle wint de Ryder Cup Capelle vs. Hitland!

Op een zon overgoten 11e oktober trokken 48 teams om 13:30 uur de baan in voor de strijd om de jaarlijkse Ryder Cup: Capelle vs. Hitland. Het werd een gezellig dag maar er werd ook hard gestreden voor de felbegeerde beker. Tijdens een heel gezellig diner waar circa 80 personen aan deel namen werd de score door André Korenhof en Joke den Boer bekend gemaakt; met 16 om 6 ging de winst dit jaar naar Golfclub Capelle.

IMG 0632IMG 0635IMG 0658IMG 0649IMG 0645IMG 0659

De Slotwedstrijd van de Bedrijvencompetitie werd gespeeld op Golfbaan Hitland op 20 september

Hans Schreudering en Jorrit Rogaar van Pro Circle
‘Overall Winnaar Bedrijvencompetitie 2018’

overall winnaars

Voor volledig einduitslag van de Bedrijvencompetitie 2018 kijk hier

De winnaars van de dag wedstrijd van 29 september zijn:

1e prijs

Reinier Vermeij en Raymond Nieuwenburg voor Instaan Installaties met 44 Stableford punten

2e prijs

Ramon Vermeij en Gert van der Wouden voor De Groene Golf met 42 Stableford punten
waarvan 21 op de laatste 9 holes

3e prijs

Erik van den Berg en Henry Korsten voor P.Plas Holding met 42 Stablefordpunten
waarvan 18 op de laatste 9 holes

Neary

Ramon Vermeij voor De Groene Golf
De Neary is gesponsord door De Haij & Van der Wende Advocaten

Longest Drive Dames

Carin de Vaal voor P2M International

Longest Drive Heren

Arie Rolloos voor Rolloos Oil & Gas

Alle winnaars van harte gefeliciteerd en wij zien iedereen graag weer bij de Ryder Cup wedstrijd Capelle vs. Hitland die dit jaar zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober bij Golfclub Capelle

Bedrijvencompetitie

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt ook in 2018 weer georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden). Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2018:

locatie

Donderdag 19 april 2018

Golfclub Capelle - Openingswedstrijd

Donderdag 24 mei 2018

Golfbaan Hitland

Donderdag 21 juni 2018

Golfclub Capelle

Donderdag 12 juli 2018

Golfbaan Hitland

Donderdag 16 augustus 2018

Golfclub Capelle

Donderdag 20 september 2018

Golfbaan Hitland - Slotwedstrijd

Donderdag 11 oktober  2018

Golfclub Capelle - 'Ryder Cup'

Kosten:

De kosten voor deelnemende bedrijven bedragen € 275,- (ex. 6% BTW) per team van 2 personen voor 7 wedstrijden en 4 wintertrainingen. Uit deze opbrengsten worden de prijzen, de baancatering, het eerste drankje na binnenkomst en het bittergarnituur bij de borrel betaald. Voor Business Club leden is deelname met één team gratis. Het diner en bijbehorende drankjes zijn voor rekening van de deelnemers. U kunt als bedrijf ook met meerdere teams inschrijven voor deze Bedrijvencompetitie.

Wintertrainingen Golfclub Capelle data 2018 - 2019:

• Donderdag 8 november 2018
  • Donderdag 17 januari 2019
  • Donderdag 7 februari 2019
  • Donderdag 7 maart 2019

Deze wintertrainingen worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze trainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

De deelnemers van de Bedrijvencompetitie 2018 zijn:

ADA ICT

AGN Daamen & Van Sluis Accountants

Alpheios B.V.

Assurantiekantoor De Hoop B.V.

Automobielbedrijven M. de Koning

Autoschade van Wijk