Capelle aan den IJssel

Bedrijvencompetitie 2022

De Openingswedstrijd van de Bedrijvencompetitie 2022 werd gespeeld met 112 deelnemers op 2 verschillende banen. Het was een prachtige zonnige dag en tijdens de wedstrijd hebben de teams van Restaurant Hit en Restaurant Mulligan voor lekkere gerechtjes in de baan gezorgd.

De winnaars van de Openingswedstrijd wedstrijd waren:

• Jan Eland en Herman de Vries voor Lanxess met 35 Stableford punten (21 punten op de laatste 9 holes) bij Golfbaan Hitland
  • Bert van Kommer en Frans Meijer voor VKC met 41 Stableford punten bij Golfclub Capelle

Voor een overzicht van de tussenstand - klik hier

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden).

Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het seizoen worden de wedstrijden gespeeld op Golfbaan Hitland en op de Capelse golfbaan.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2022:

Donderdag 21 april Beide banen Openingswedstrijd en diner
Donderdag 19 mei Beide banen Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 23 juni Beide banen Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 21 juli Beide banen Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 25 augustus Beide banen Met snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 29 september Golfbaan Hitland  Slotwedstrijd met diner
Donderdag 13 oktober Golfclub Capelle  Ryder Cup met diner

Voor het volledige programma - klik hier

Wintertrainingen Golfclub Capelle
Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle, op de volgende data:

• Donderdag 10 november 2022
  • Donderdag 12 januari 2023
  • Donderdag   9 februari 2023
  • Donderdag   9 maart 2023

De Clinics in de wintermaanden worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze wintertrainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

Deelnemers Golfclub Capelle Bedrijvencompetitie 2022: nog niet bekend

Hoofdsponsor van Golfclub Capelle:

Capelle aan den IJssel