Bedrijvencompetitie

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt ook in 2020 weer georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden). Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2020:

Donderdag 16 april

Golfclub Capelle - Openingswedstrijd

Donderdag 28 mei

Golfbaan Hitland

Donderdag 25 juni

Golfclub Capelle

Donderdag 23 juli

Golfbaan Hitland

Donderdag 20 augustus

Golfclub Capelle

Donderdag 24 september

Golfbaan Hitland - Slotwedstrijd

Donderdag 8 oktober

Golfclub Capelle - Ryder Cup

Kosten:

De kosten voor deelnemende bedrijven bedragen € 275,- per team van 2 personen voor 7 wedstrijden en 4 wintertrainingen. Uit deze opbrengsten worden de prijzen, de baancatering, het eerste drankje na binnenkomst en het bittergarnituur bij de borrel betaald. Voor Business Club leden is deelname met één team gratis. Het diner en bijbehorende drankjes zijn voor rekening van de deelnemers. U kunt als bedrijf ook met meerdere teams inschrijven voor deze Bedrijvencompetitie.

Wintertrainingen Golfclub Capelle data 2020 - 2021:

• Donderdag 12 november 2020
  • Donderdag 14 januari 2021
  • Donderdag 11 februari 2021
  • Donderdag 11 maart 2021

Programma:

13.00 uur    -    9 holes golfen (voor de liefhebbers)
15.00 uur    -    Ontvangst deelnemers Clinic in het clubhuis
15.30 uur    -    Clinic op de Driving Range
16.30 uur    -    Borrel en aansluitend winterse maaltijd

De Clinics in de wintermaanden worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze wintertrainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

Deelnemers Golfclub Capelle Bedrijvencompetitie 2020:

Deelnemers Golfclub Capelle Bedrijvencompetitie 2020: nog niet beschikbaar

Capelle aan den IJssel 7