Bedrijvencompetitie

Bedrijvencompetitie 2021Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden).

Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2021:

Donderdag 15 april Golfbaan Hitland Openingswedstrijd en diner
Donderdag 20 mei Golfclub Capelle Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 24 juni Golfbaan Hitland Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 22 juli Golfclub Capelle Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 26 augustus Golfbaan Hitland Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 23 september Golfclub Capelle  Slotwedstrijd en diner
Donderdag 7 oktober Golfbaan Hitland  Ryder Cup en diner

Voor het volledige programma - klik hier

Wintertrainingen Golfclub Capelle
Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle, op de volgende data:

• Donderdag 11 november 2021
  • Donderdag 13 januari 2022
  • Donderdag 10 februari 2022
  • Donderdag 10 maart 2022

De Clinics in de wintermaanden worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze wintertrainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

Deelnemers Golfclub Capelle Bedrijvencompetitie 2021: nog niet beschikbaar

Hoofdsponsor van Golfclub Capelle:

logo de Haij vand er Wende diapositief JPG

Deelnemers Bedrijvencompetitie Golfclub Capelle in 2021: nog niet bekend