Capelle aan den IJssel

Bedrijvencompetitie

Bedrijvencompetitie 2021

Winnaars Slotwedstrijd én Overall Winnaar Bedrijvencompetitie 2021 bekend!

Het afgelopen seizoen hebben ruim 90 teams verspreid over 6 wedstrijddagen deelgenomen aan de Bedrijvencompetitie. Op donderdag 23 september is Slotwedstrijd gespeeld op de Capelse Golfbaan.

Het was een prachtige dag om te spelen en met 56 teams is er deze dag enthousiast gegolft! In de baan werden op verschillende holes hapjes en drankje geserveerd door het team van Restaurant Mulligan en na de wedstrijd vond een uitgebreide borrel met ‘Hollandse’ hapjes plaats.

De (dag-) winnaars van deze Slotwedstrijd waren:

Neary:
René van der Heiden voor Hofland Rotterdam B.V.
René ontving uit handen van Gerard van der Wende een Ice Watch, aangeboden door De Haij & Van der Wende Advocaten.

Longest Drive Dames:
Monique van Olphen van Golfbaan Hitland

Longest Drive heren:
Robbert Noorland van M3E

De longest drive winnaars ontvingen een rode golfparaplu, aangeboden door Daamen & Van Sluis.

1e prijs winnaars (dag prijs):
Bastiaan Verbaas en Emiel Verhaert van Wonen Hartje, die deelnamen namens Fidaal Belasting Advies met 43 Stableford punten

Zij kregen beiden een prachtige Grohe douche set cadeau, aangeboden door Van Munster Badkamers.

Wij feliciteren de prijswinnaars van harte!

Een eervolle 2e plaats was er deze Slotwedstrijd voor het team van Mahler Vastgoed Ontwikkeling met Twan Mahler en Rob Mion. Zij scoorden ook 43 Stablefordpunten, maar scoorden op de laatste 9 holes net 1 punt minder dan de winnaars.

Overall Winnaars Bedrijvencompetitie 2021:

Met deze laatste wedstrijd is ook het eindklassement bekend en de overall winnaar van de Bedrijvencompetitie 2021 is geworden:

Het team van Bob Hoogwerf en Ron de Kok behaalde voor M. de Koning een score van 191 punten over de 'best of 5' en een totale score van 224 over alle wedstrijden.

De overall winnaars ontvingen naast bloemen, de Bedrijvencompetitie Bokaal, en de blazers van De Haij & Van der Wende Advocaten ook beiden een mooie Grohe douche set, aangeboden door Van Munster Badkamers.

Wij feliciteren Bob en Ron van harte met deze overwinning!

Voor het eindklassement - klik hier

Tot slot willen wij alle deelnemers hierbij uitnodigen voor deelname aan de Ryder Cup van Capelle versus Hitland op donderdag 7 oktober a.s. die zal plaatsvinden op Golfbaan Hitland.

Bedrijvencompetitie 2021 - informatie:

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden).

Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2021:

Donderdag 15 april Golfbaan Hitland Openingswedstrijd en diner
Donderdag 20 mei Golfclub Capelle Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 24 juni Golfbaan Hitland Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 22 juli Golfclub Capelle Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 26 augustus Golfbaan Hitland Met dinner snacks in de baan en bij de borrel
Donderdag 23 september Golfclub Capelle  Slotwedstrijd
Donderdag 7 oktober Golfbaan Hitland  Ryder Cup

Voor het volledige programma - klik hier

Wintertrainingen Golfclub Capelle
Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle, op de volgende data:

• Donderdag 11 november 2021
  • Donderdag 13 januari 2022
  • Donderdag 10 februari 2022
  • Donderdag 10 maart 2022

De Clinics in de wintermaanden worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze wintertrainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

Deelnemers Golfclub Capelle Bedrijvencompetitie 2021:

Aannemersbedrijf Treijtel B.V.

ADA ICT

AGN Daamen & Van Sluis Accountants

AM+D brand management

Automobielbedrijven M. de Koning

Autoschade van Wijk

Blok Hoveniers

Bonn & Mees Drijvende Bokken B.V.

Caesar Groep

Croonwolter&dros

Deloitte

Fidaal Belastingadvies B.V.

Goud Bedrijfshuisvesting

De Groene Golf

De Haij & Van der Wende Advocaten

Hertog Assurantie- & Pensioenmanagement

Hofland Automaterialen

Horti Cultura

HSR Consultancy B.V.

ING Private Banking

Instaan Installaties

IPS powerful people

JGL Strategic Solutions - Vivacity Funds

Korenhof & Partners Consultancy B.V.

LC Packaging International

Manus Software Europe BV

Mattone Bouwmeesters

Memo Europe