Bedrijvencompetitie

Bedrijfsleden, sponsors en adverteerders kunnen, met één relatie als genodigde, jaarlijks tegen een vergoeding deelnemen aan de Bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt ook in 2019 weer georganiseerd in samenwerking met Golfbaan Hitland en vindt eens per maand plaats in de periode van april tot en met september (6 wedstrijden). Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen. Na de wedstrijd is er alle ruimte om in een informele sfeer en goede ambiance gezamenlijk te borrelen en te dineren.

Verspreid over het jaar worden drie wedstrijden op Hitland en drie wedstrijden op de Capelse gespeeld.

Naast de zes competitiewedstrijden zal er aan het einde van het seizoen ook een uitwisseling plaatsvinden waarbij de teams van Hitland strijden tegen de teams van Capelle om de felbegeerde ‘Ryder Cup - beker’.

Gedurende de wintermaanden worden 4 winter trainingen georganiseerd die u worden aangeboden door Golfclub Capelle.

Bedrijvencompetitie - Speeldata en locaties in 2019:

• Donderdag 18 april               Golfbaan Hitland     -    Openingswedstrijd
  • Donderdag 23 mei                Golfclub Capelle
  • Donderdag 20 juni                Golfbaan Hitland
  • Donderdag 18 juli                  Golfclub Capelle
  • Donderdag 29 augustus      Golfbaan Hitland
  • Donderdag 26 september   Golfclub Capelle     -       Slotwedstrijd
  • Donderdag 10 oktober         Golfbaan Hitland    -       Ryder Cup

Aanvangstijd:

Kosten:

De kosten voor deelnemende bedrijven bedragen € 275,- (ex. 6% BTW) per team van 2 personen voor 7 wedstrijden en 4 wintertrainingen. Uit deze opbrengsten worden de prijzen, de baancatering, het eerste drankje na binnenkomst en het bittergarnituur bij de borrel betaald. Voor Business Club leden is deelname met één team gratis. Het diner en bijbehorende drankjes zijn voor rekening van de deelnemers. U kunt als bedrijf ook met meerdere teams inschrijven voor deze Bedrijvencompetitie.

Wintertrainingen Golfclub Capelle data 2019 - 2020:

• Donderdag 7 november 2019
  • Donderdag 16 januari 2020
  • Donderdag 6 februari 2020
  • Donderdag 5 maart 2020

Programma:

13.00 uur    -    9 holes golfen (voor de liefhebbers)
15.00 uur    -    Ontvangst deelnemers Clinic in het clubhuis
15.30 uur    -    Clinic op de Driving Range
16.30 uur    -    Borrel en aansluitend winterse maaltijd

De Clinics in de wintermaanden worden verzorgd door de professionals van Golfschool Capelle. Wij bieden u en uw genodigde deze wintertrainingen en de winterse maaltijden aan namens Golfclub Capelle.

Deelnemers Golfclub Capelle Bedrijvencompetitie 2019: nog niet beschikbaar

De deelnemers van de Bedrijvencompetitie 2018 waren: :

ADA ICT

AGN Daamen & Van Sluis Accountants

Alpheios B.V.

Assurantiekantoor De Hoop B.V.

Automobielbedrijven M. de Koning

Autoschade van Wijk