Samenwerkende Golfclubs

De Samenwerkende Golfclubs West Nederland is een initiatief van 17 verenigingsbanen om samen te werken zodat de leden van deze clubs op elkaars banen kunnen golfen tegen gereduceerd tarief dat gelijk is aan het geldende introductietarief.

Voor een overzicht van de golfclubs die deelnemen aan deze samenwerking - klik hier

U kunt spelen op vertoon van een geldig NGF pasje met daarop het opschrift SGWN, waaruit blijkt dat u lid bent van één van de samenwerkende golfverenigingen en gebruik kunt maken van het samenwerkingstarief.

Voor de actuele bezoekersregelingen, normale dagcontributie tarieven, eventuele beperkende voorwaarden, informatie over de beschikbaarheid en/of het reserveren van starttijden, bel of kijk op de website van de betreffende golfclub.

Speciaal tarief voor leden van de Rotterdamse Studenten Golf Associatie

Leden van de RSGA (die geen lid zijn van Capelle) kunnen tegen het samenwerkingstarief op de baan van de G&CCC spelen.

Bilaterale samenwerking met Golfclub Cromstrijen www.golfclubcromstrijen.nl

• Leden van Golfclub Cromstrijen kunnen op de Capelse Golfbaan 18 holes spelen van maandag tot en met zondag tegen het geldende introductietarief – klik hier - voor een volledig overzicht.
  • Leden van Golfclub Capelle kunnen op Golfclub Cromstrijen tegen het hospitality tarief spelen van maandag tot en met zondag. Voor de tarieven - klik hier