Samenwerkende Golfclubs

De Samenwerkende Golfclubs West Nederland is een initiatief van 18 verenigingsbanen om samen te werken zodat de leden van deze clubs op elkaars banen kunnen golfen tegen gereduceerd tarief dat gelijk is aan het geldende introductietarief.

Voor een overzicht van de golfclubs die deelnemen aan deze samenwerking - klik hier

U kunt spelen op vertoon van een geldig NGF pasje met daarop het opschrift SGWN, waaruit blijkt dat u lid bent van één van de samenwerkende golfverenigingen en gebruik kunt maken van het samenwerkingstarief.

Voor de actuele bezoekersregelingen, normale dagcontributie tarieven, eventuele beperkende voorwaarden, informatie over de beschikbaarheid en/of het reserveren van starttijden, bel of kijk op de website van de betreffende golfclub.

Speciaal tarief voor leden van de Rotterdamse Studenten Golf Associatie

Leden van de RSGA (die geen lid zijn van Capelle) kunnen tegen het samenwerkingstarief op de baan van Golfclub Capelle spelen.

Bilaterale samenwerking Golfclub Capelle en Golfclub Cromstrijen – www.golfclubcromstrijen.nl – 0186-654 455

Leden van Golfclub Cromstrijen en Golfclub Capelle kunnen 18 holes golfen op elkaars banen van maandag tot en met zondag tegen het tarief van € 40,- per persoon op basis van beschikbaarheid.