Restaurant

logo met restaurant single color outline JPGIn verband met de huidige corona maatregelen is het restaurant gesloten maar wel dagelijks geopend voor take away van 10:00 - 16:00 uur.

De openingstijden van het clubhuis en de afhaalservice van het restaurant zijn vanaf oktober 2020 tot nader order als volgt:

• Het restaurant is gesloten maar er wordt dagelijks van 10:00-16:00 uur afhaalservice (koffie, thee, frisdranken, broodjes e.d.) geboden.

• Het clubhuis is geopend van 09:00 - 17:00 uur.
    Als u op woensdag en/of donderdag avond gebruik wilt maken van de driving range, houd er dan rekening mee dat het clubhuis (en dus ook de tassenberging) vanaf 17:00 uur is gesloten.

• De kleedkamers en douches zijn gesloten.

Golf is sport maar golf is ook gezelligheid en genieten. Dat kan bij uitstek in het Restaurant Mulligan waar het horeca team het u graag naar uw zin maakt met een drankje of een compleet diner.

Het gezellige restaurant heeft een groot terras waar u uitkijkt over de baan en op het binnenterras is het heerlijk beschut nagenieten van een mooie golfdag.

Voor meer informatie en de menukaarten, lees hier verder....

Voor het komende jaar heeft Restaurant Mulligan een groot aantal evenementen, gezellige diners en heerlijke brunches gepland. Voor een volledig overzicht - klik hier

Contact restaurant

Restaurant Mulligan