bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Menu

Restaurant

20210018 logo MulliganIn verband met de huidige corona maatregelen is het restaurant gesloten maar wel dagelijks geopend voor take away van 09:00 - 18:00 uur.

 

 

  • Het restaurant is gesloten maar er wordt dagelijks van 09:00-18:00 uur afhaalservice (koffie, thee, frisdranken, broodjes e.d.) geboden als de baan geopend is.

  • Het clubhuis is geopend van 08:00 - 18:00 uur.
    Als u op woensdag en/of donderdag avond gebruik wilt maken van de driving range, houd er dan rekening mee dat het clubhuis (en dus ook de tassenberging) vanaf 18:00 uur is gesloten. 

  • De kleedkamers en douches zijn gesloten.

 

 

Golf is sport maar golf is ook gezelligheid en genieten. Dat kan bij uitstek in het Restaurant Mulligan waar het horeca team het u graag naar uw zin maakt met een drankje of een compleet diner.

Het gezellige restaurant heeft een groot terras waar u uitkijkt over de baan en op het binnenterras is het heerlijk beschut nagenieten van een mooie golfdag.
 

Voor meer informatie en de menukaarten, lees hier verder....

Voor het komende jaar heeft Restaurant Mulligan een groot aantal evenementen, gezellige diners en heerlijke brunches gepland. Voor een volledig overzicht - klik hier

 

Contact restaurant

Restaurant Mulligan
Kenneth & Renate Smit en Martin Vissers
s-Gravenweg 311
2905 LB  CAPELLE aan den IJssel

Email: info@restaurant-mulligan.nl

Telefoon: 010-44 22 109

Golf Arrangementen

Het Restaurant en de Golfclub bieden gezamenlijk elk seizoen wisselende arrangementen aan om voor een aantrekkelijke prijs golf en eten te combineren. Meer informatie: klik hier

 

Laatste nieuws »