Damescommissie

DINSDAG DAMESDAG

De DINSDAG is voor de DAMES. Op welk niveau je speelt, is onbelangrijk. De DINSDAG is jouw dag. Onze damescommissie organiseert het hele jaar door wedstrijden voor alle niveaus. In onze clubagenda op deze site kunt u vinden welke wedstrijden wanneer op het programma staan.

Naast de wedstrijden waarvoor u zich moet inschrijven via telegolf of via de computer in de hal van het clubgebouw, zijn er de instuiven. Daarvoor meld je je op de dag zelf bij het dienst­doend lid van de damescommissie aan. De damescommissieleden zitten dan in het restaurant.

De DINSDAG is ook een dag waarop je kunt werken aan (verbeteren van) je handicap. In de winter organiseert de damescommissie een eclectic over een aantal wedstrijden. In de zomer zijn er regelmatig qualifying wedstrijden.

Maar de DINSDAG is meer dan alleen een wedstrijddag. Het is ook een dag om nader kennis te maken met andere dames op onze club. Dit kan zijn tijdens een rondje golf, tijdens de nazit of tijdens de speciale evenementen die de damescommissie organiseert. Te denken valt aan de openingswedstrijd, Oma/Noma wedstrijd, de Vriendinnendag, de Carrousel-wedstrijd met een team van 6 dames, de Gouden Koets Trofee, de slotwedstrijd en de Candle-Cuplunch. De Vriendinnendag met aansluitend diner is bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

In de winter worden er bridgemiddagen georganiseerd. Dit bridgen begint na afloop van de instuif om 13.30 uur. Meedoen aan de instuif is niet verplicht. Ook als u niet wilt golfen, bent u van harte welkom om te komen bridgen. Wel van tevoren aanmelden bij de damescommissie.

Kortom, we hebben een mooi programma en hopen erop dat veel dames meedoen.

Het programma voor 2019 is als volgt:

Openingswedstrijd

Oma/Noma wedstrijd

DC Trofee

Vriendinnendag

06 augustus

Carrousel

Gouden Koets Trofee

Slotwedstrijd

Candle Cup Lunch

De Medals worden in 2019 gespeeld op:

09 april Medal 1