Capelle aan den IJssel

Damescommissie

DINSDAG DAMESDAG

Iedere dinsdag wordt er voor de dames een wedstrijd georganiseerd. Dat kan een zomer/winter instuif zijn, een matchplaywedstrijd, maar ook een wedstrijd met een speciaal tintje.

De DINSDAG is voor de DAMES.

Op welk niveau je speelt, is onbelangrijk. De DINSDAG is jouw dag.
In de clubagenda (op de homepage van de site) en op de Web-App staat welke wedstrijden er wanneer op het programma staan.

Na inschrijven maakt de wedstrijdleiding een flightindeling met flights voor 3 dames.
Dit biedt de mogelijkheid om met andere dames kennis te maken en te werken aan het verbeteren van je handicap.

In het zomerprogramma zijn er twee keer per maand qualifying wedstrijden, maar in de wintermaanden organiseert de damescommissie een eclectic over een aantal wedstrijden.

Inschrijven kan via de WebApp, maar ook via  het ledengedeelte van de website of via de computer in de hal.

In verband met de maatregelen vanwege Covid-19 dient men zich voor alle wedstrijden, dus ook voor instuiven, vooraf in te schrijven.

Maar de DINSDAG is meer dan alleen een wedstrijddag. Het is niet alleen een dag om andere dames van onze club te leren kennen tijdens een rondje golf of de "nazit", maar biedt ook mogelijkheden om deel te nemen aan speciale evenementen, die door de damescommissie worden georganiseerd.

Te denken valt aan DE OPENINGSWEDSTRIJD, DE OMA/NOMA-WEDSTRIJD, DE VRIENDINNENDAG, DE CARROUSSELWEDSTRIJD met een team van 6 dames, DE GOUDEN KOETS TROFEE, DE SLOTWEDSTRIJD en de CANDLE CUP LUNCH rond de Kerstdagen.

De Vriendinnendag met aansluitend een diner is bij uitstek een gelegenheid om tegen een zeer gereduceerde greenfee ook anderen met onze club kennis te laten maken.

In de winter worden er ook BRIDGEMIDDAGEN georganiseerd. Dit bridgen begint na afloop van de instuif om 13.30 uur. Meedoen aan de instuif is niet verplicht. Ook als je niet wilt golfen, ben je van harte welkom om te komen bridgen. Wel van tevoren aanmelden bij de damescommissie.

Kortom, er is een mooi programma voor de dames. PROBEER HET EENS.

De Damescommissie bestaat uit:

Martine Pieneman (voorzitter); Maja Iseger (secretaris); Hanny Geelkerken(penningmeester); Emmy van Bodegraven; Marianne Gronheid; Marjan van Ingen; Ineke Haringa; Anneke Vermaas.

Het voorlopige programma voor de rest van 2022 ziet er als volgt uit:
Klik hier

In verband met Covid-19 maatregelen kunnen wijzigingen plaatsvinden.
Voor alle wedstrijden dient vooraf te worden ingeschreven.

Capelle aan den IJssel