bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Menu

Damescommissie

DINSDAG DAMESDAG

De DINSDAG is voor de DAMES. Op welk niveau je speelt, is onbelangrijk. De DINSDAG is jouw dag. Onze damescommissie organiseert het hele jaar door wedstrijden voor alle niveaus. In onze clubagenda op deze site kunt u vinden welke wedstrijden wanneer op het programma staan.

Naast de wedstrijden waarvoor u zich moet inschrijven via telegolf of via de computer in de hal van het clubgebouw, zijn er de instuiven. Daarvoor meld je je op de dag zelf bij het dienst­doend lid van de damescommissie aan. De damescommissieleden zitten dan in het restaurant.

De DINSDAG is ook een dag waarop je kunt werken aan (verbeteren van) je handicap. In de winter organiseert de damescommissie een eclectic over een aantal wedstrijden. In de zomer zijn er regelmatig qualifying wedstrijden.

Maar de DINSDAG is meer dan alleen een wedstrijddag. Het is ook een dag om nader kennis te maken met andere dames op onze club. Dit kan zijn tijdens een rondje golf, tijdens de nazit of tijdens de speciale evenementen die de damescommissie organiseert. Te denken valt aan de openingswedstrijd, Oma/Noma wedstrijd, de Vriendinnendag, de Carrousel-wedstrijd met een team van 6 dames, de Gouden Koets Trofee, de slotwedstrijd en de Candle-Cuplunch. De Vriendinnendag met aansluitend diner is bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

In de winter worden er bridgemiddagen georganiseerd. Dit bridgen begint na afloop van de instuif om 13.30 uur. Meedoen aan de instuif is niet verplicht. Ook als u niet wilt golfen, bent u van harte welkom om te komen bridgen. Wel van tevoren aanmelden bij de damescommissie.

Kortom, we hebben een mooi programma en hopen erop dat veel dames meedoen.

Het programma voor 2019 is als volgt:

26 maart

Openingswedstrijd

21 mei

Oma/Noma wedstrijd

18 juni

DC Trofee

16 juli

Vriendinnendag

06 augustus

Carrousel

17 september

Gouden Koets Trofee

29 oktober

Slotwedstrijd

17 december

Candle Cup Lunch

 

De Medals worden in 2019 gespeeld op:

09 april Medal 1
16 april Geen damesdag i.v.m. competitie
14 mei Medal 2
02 juli Medal 3
30 juli Medal 4
20 augustus Medal 5
24 september Medal 6
15 oktober Medal 7

 

De Damescommissie bestaat uit:

Martine Pieneman (voorzitter)
Marianne Verhoeff (secretaris)
Anneke Stekelenburg (penningmeester)
Anneke Jansen
Greet Gallagher
Hanny Geelkerken
Marianne Gronheid
Maria Jansen

 

 

 

 

 

Capelle aan den IJssel 30
Laatste nieuws »