bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Commissie Capels Senior Open

 

Futureproof Capels Senior Open

Wat ooit begon als een eendaagse open wedstrijd in 2011 is inmiddels uitgegroeid tot het grootste meerdaagse senioren golfevenement in Nederland voor teams.   

Bestond het deelnemersveld in de begin jaren voornamelijk nog uit leden, dan kunnen we nu wel spreken van een nationaal gebeuren, waarbij het aantal deelnemers van buiten de vereniging de laatste paar jaar sterk is toegenomen.   

Inmiddels is de commissie van start gegaan met de organisatie van de twaalfde editie van dit prestigieuze nationale open golftoernooi voor senioren (50+).  

Dit golfevenement, te spelen over 36  holes, zal worden gehouden van  vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli 2023

Ook dit jaar is er voor gekozen om de twee rondes als shotgun in drie dagen te spelen i.v.m. de grootte van het deelnemersveld.

De vereiste handicap en het maximale aantal deelnemers  blijft gehandhaafd op resp. 28.0. en 216.  

Vanaf 1 maart 2023 kan worden  ingeschreven via onze speciale website: www.seniorgolfopen.nl

Ook dit jaar zullen we extra aandacht schenken aan de prestaties van de groep supersenioren (65+). Net als in 2022 is er daarom besloten om bij het bepalen van de deelnemers aan de finaleronde op zondag - naast de 3 beste bruto en 1 netto teams - ook het beste bruto supersenior team van elke categorie (DD, HH, Mix) van de vrijdag en van de zaterdag te plaatsen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 35 p.p. exclusief €41 greenfee p.p. voor niet-leden van golfclub Capelle. Leden met een weekkaart, die op zaterdag de eerste wedstrijd willen spelen, of weekendkaarthouders die beslist op vrijdag de eerste wedstrijd willen spelen, betalen ook greenfee.

Wij verheugen ons nu al op een grote opkomst en mooie senior golfdagen op onze uitdagende golfbaan Capelle in juli: vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023.


Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan kunt u een email sturen naar: info@seniorgolfopen.nl

Met vriendelijke golfgroet,

Commissie Futureproof Capels Senior Open 2023             

 

Kijk op www.seniorgolfopen.nl voor uitgebreide informatie over het Futureproof Capels Senior Open

 

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »