Introductiecommissie

“A round of golf is the ideal antidote to stress.”
Bruce Forsyth - Brits presentator, acteur, komediant en zanger 1928-2017

Van harte welkom! Wanneer u lid wordt van onze prachtige vereniging, nodigt de introductiecommissie u graag uit voor een persoonlijk gesprek over het reilen & zeilen bij Golfclub Capelle. U wordt geïnformeerd over alle golf faciliteiten die wij als verenging hebben, wij laten u zien hoe eenvoudig alles te vinden is via de website en de webapp en u ontvangt van ons een informatiepakket.

Onze verenging is groot en dat biedt vele mogelijkheden voor elk type golfer. Ongeacht uw handicap, leeftijd of met welke frequentie u wilt spelen. Tijdens ons introductiegesprek kunt u vragen stellen en wij informeren u graag over alle soorten wedstrijden, competitie en commissie-golf-dagen. Door u te introduceren in de wondere wereld van Golfclub Capelle, wordt onze club ook heel snel uw club.

Hartelijke groet en we zien u graag!

Namens de Introductiecommissie 2021
Simone de Bruin