bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Menu

Laatste Nieuws

Vacature Weekend Medewerker Receptie

Picture1

Een afwisselende parttime functie in een leuk team. Op zaterdag en/of zondag van 10:00 tot 14:00 uur  Organisatie: Golfclub Capelle is een golfvereniging met een eigen 18-holes golfbaan.

Lees verder

Uitslagen Interne competitie 11 April

1 logo klein v5

Ondank de slechte weersvoorspellingen is er afgelopen Zondag onder een flets zonnetje wederom gestreden tussen een aantal teams van golfclub Capelle voor de interne competitie.

Lees verder

IN MEMORIAM DIENEKE VAN WESSEM

Dieneke van Wessem foto op de green

Dieneke vroeg mij in 2002 om de redactie over te nemen van het clubblad Greens Leaves. Maar … zei ze erbij: ‘Ik blijf je een jaar lang begeleiden.

Lees verder

Verslag Happy Golf For Starters

Happy Golf for Starters

De stappen van de eerste les naar baanpermissie en plezier in het spel zijn soms groot.

Lees verder

Take Away van Restaurant Mulligan

20210018 logo Mulligan

Als u geen zin heeft om te koken na uw golfdag, bestel dan de heerlijke vers bereide maaltijd bij de Mulligan Foodtruck.

Lees verder

Verslag openingswedstrijd van de Maandaginstuivers

1 logo klein v3

Openingswedstrijd 29 maart  Nu de sneeuw langs mijn raam dwarrelt is het al bijna niet meer voor te stellen met wat voor heerlijk weer wij de openingswedstrijd speelden.

Lees verder

Verbouwing - open haard is geplaatst

210318 vloer is geegaliseerd3

Volg hier de verbouwingswerkzaamheden van het het clubhuis van Golfclub Capelle  Dagelijks wordt er door medewerkers van verschillende bedrijven, vrijwilligers & medewerkers van Golfclub Capelle hard gewerkt om de verbouwingswerkzaamheden op...

Lees verder

Bericht van de Regel & Handicap Commissie

Regel Handicap Commissie

Geachte leden,  De proef met het inkorten van hole 14 is positief verlopen en in overleg met de bewoners van de omliggende huizen heeft het bestuur besloten om de wijziging definitief...

Lees verder

Laatste nieuws »