Capelle aan den IJssel

Kennismakingsarrangement voor € 395,-

Kennismakingsarrangement3

Golfclub Capelle biedt je de gelegenheid om kennis te maken met de golfbaan middels een speciale greenfee kaart. Deze greenfee kaart kan worden aangeschaft voor € 395,- en geeft recht op het spelen van 10 keer 18 holes of 20 keer 9 holes.

Het kennismakingsarrangement:

Het arrangement geeft de mogelijkheid om twintig maal 9-holes of tien maal 18-holes te spelen. Dat kan op alle dagen van de week. Reserveren kan via de website of de receptie. Wil je een ander niet-lid meenemen, dan kan dat met korting (het introductietarief)!

Ook kun je deelnemen aan alle gezelligheidswedstrijden op de golfclub (niet aan qualifying wedstrijden, competitiewedstrijden en kampioenschappen). Die gezelligheidswedstrijden zijn een leuke manier om andere golfers te leren kennen. Als je je inschrijft, dan zorgt de commissie voor de indeling en laat je jouw starttijd weten.

Word je direct aansluitend op het kennismakingsarrangement lid, dan krijg je in het eerste jaar 15% korting op de contributie in het eerstvolgende volledige kalenderjaar van het door jou gekozen lidmaatschap. Kijk op de website voor meer informatie over de verschillende lidmaatschapsvormen.

Spelregels:

• het Kennismakingsarrangement is 12 maanden geldig en is persoonlijk en dus niet overdraagbaar;
  • je kunt alleen gebruik maken van het Kennismakingsarrangement als je niet eerder lid bent geweest;
  • om te spelen moet je in het bezit zijn van een NGF kaartje met minimaal handicap 54. Spelen met alleen Baanpermissie kan ook, maar dan onder begeleiding van een andere speler met minimaal handicap 54 en vanaf de oranje tees;
  • deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Lid worden?

Wij verwelkomen u graag als lid van onze vereniging! U kunt hiertoe het aanmeldingsformulier invullen aan ons toesturen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen neem dan gerust contact op met het secretariaat op nummer 010 – 442 23 37 of per e-mail naar: info@golfclubcapelle.nl

Capelle aan den IJssel