bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Baanpermissie halen

Golfcursus NGF baanpermissie in eigen tempo in maand (6 lessen)

Ontdek hoe leuk golf is en leer in 1½ maand snel en goed golfen. Golfschool Capelle, onder leiding van Hans von Burg, heeft een uitdagend lesprogramma samengesteld.

Techniek en plezier gaan met het ‘Happy Golf’ programma heel goed samen. U krijgt golfles van een ervaren PGA golfprofessional en na deze cursus heeft u uw NGF golfbaanpermissie!

De cursus bestaat uit 6 intensieve lessen van een uur, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen. Om iedere deelnemer voldoende aandacht te geven bestaat de lesgroep uit maximaal 6 personen.

Iedere zaterdagochtend start er een cursus van 12.00 tot 13.00 uur. U kunt hier iedere zaterdag voor instromen. De lessen (roulatie systeem) bestaan uit:

- putten
- chippen
- pitchen
- swing
- bunkerslag
- baanles

Ontdek hoe leuk golf is en leer in 1½ maand snel en goed golfen. Golfschool Capelle, onder leiding van Hans von Burg, heeft een uitdagend lesprogramma samengesteld.   

Voor meer informatie, lees hier verder....

Voor het aanmeldingsformulier, klik hier

NGF baanpermissie in 1 Dag!

Als u al wat golfervaring heeft, bieden wij u een uitdagend lesprogramma om in één dag uw baanpermissie te behalen.

Techniek en plezier gaan met het ‘HappyGolf’ programma heel goed samen. U krijgt golfles van een ervaren PGA golfprofessional. Na de cursus heeft u uw NGF Golfbaanpermissie behaald.

Aan het einde van de cursusdag kunt u uw baanpermissie laten registreren bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) via Golfclub Capelle. Met het digitale NGF kaartje speelt u al op verschillende golfbanen.
Bij golfclub Capelle betaalt u voor registratie slechts € 85 per jaar (inclusief een greenfee kaart voor 2 x 9 holes golfen).

In deze cursus zit nog geen regelexamen. Een golfhandicap 54 is dan uw volgende stap in het golfspel en kunt u na de cursus met de golfpro bespreken. U schrijft zich dan in voor een nieuwe training of een aantal privé lessen met het regelexamen.

De in 1 dag baanpermissie cursus bestaat uit 6 intensieve lessen van 1 uur, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen inclusief een aantal holes spelen in de baan. Om iedere deelnemer voldoende aandacht te geven bestaat de lesgroep uit maximaal 6 personen.

Het programma:

09:00 – Aanvang op de golfbaan, intake met koffie en gebak.
 – Basis techniek putten korte/ lange puts en wedstrijdje.
 – Basis techniek chippen op verschillende afstanden.
 – Basis techniek swing met grip, richting en houding.
 – lunch (niet inclusief: u kunt zelf iets in het clubhuis bestellen)
 – Basis techniek pitchen/ bunker en swing
 – Baanles etiketten en een aantal holes spelen.
15.00 – Einde, eventueel borrel met meer uitleg over het golfspel.

Deze cursus kost €150,-

U leert dus alle belangrijke onderdelen van het spel zoals: putten, chippen, pitchen, bunker halve en hele swing.
Doel van de golfcursus is dat u veilig de baan in kan en de golfsport echt leuk gaat vinden middels het “HappyGolf” programma. Het halen van een golfhandicap 54 is uw volgende stap en bieden wij aan in een volgende cursus of een aantal privé lessen. U moet dan uw regelexamen afleggen.

Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met Hans von Burg, tel: 06-53299892 of een email sturen naar: hansvonburg@hotmail.com

De Golfschool van Golfclub Capelle is vlakbij Rotterdam, is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

 

 

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »