Baanpermissie halen in 1½ maand

baanpermissie kaartje ngf  Logo Hans von Burg7

Golfcursus NGF baanpermissie in maand (6 lessen)

Ontdek hoe leuk golf is en leer in 1½ maand snel en goed golfen. Golfschool Capelle, onder leiding van Hans von Burg, heeft een uitdagend lesprogramma samengesteld.

Techniek en plezier gaan met het ‘Happy Golf’ programma heel goed samen. U krijgt golfles van een ervaren PGA golfprofessional en na deze cursus heeft u uw NGF golfbaanpermissie!

De cursus bestaat uit 6 intensieve lessen van een uur, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen. Om iedere deelnemer voldoende aandacht te geven bestaat de lesgroep uit maximaal 6 personen.

Iedere eerste zaterdagochtend van de maand start er een cursus van 11.00 tot 12.00 uur. U kunt hier iedere zaterdag voor instromen. De lessen (roulatie systeem) bestaan uit:

- putten
- chippen
- pitchen
- swing
- bunkerslag
- baanles

Voor meer informatie, lees hier verder....

Voor het aanmeldingsformulier, klik hier

De Golfschool van Golfclub Capelle is vlakbij Rotterdam, is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

“Leer in maand golfen”