bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Inschrijving landelijk golftoernooi geopend!

Inschrijving landelijk golftoernooi geopend!

Voor het derde jaar in successie organiseert Golf & Country Club Capelle aan den IJssel het landelijke Capels Senior Open golftoernooi, waarvan de voorronde wordt gespeeld op zaterdag 3 augustus 2013 en de finaledag op zondag 11 augustus 2013.

Aan deze landelijke teamwedstrijd kunnen meedoen, naast onze eigen leden, leden van golfclubs, aangesloten bij de NGF, en/of vrije golfers, die voldoen aan de eisen van het senior zijn d.w.z.: dames en heren, die de leeftijd van respectievelijk 50 en 55 jaar hebben bereikt en een geregistreerde golfhandicap hebben van 30 of lager.

De wedstrijdvorm is Fourball - Betterball strokeplay. Er zal zonder handicapverrekening gespeeld worden, dus bruto strokeplay. Teams kunnen bestaan uit twee mannen of twee vrouwen, maar ook mixed teams kunnen zich inschrijven.

Het team met de beste bruto score zal de ‘Capels Senior Open’ Wisseltrofee in ontvangst mogen nemen. Naast de beste bruto scores zijn er ook mooie prijzen te winnen voor de beste netto scores op basis van de gezamenlijke handicap.

Net als afgelopen jaar zal het bedrijf De Computerwacht de hoofdsponsor zijn van dit groots opgezette evenement. Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van ICT-infrastructuur en netwerkbeheer voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Uitgebreide informatie is beschikbaar op de website www.seniorgolfopen.nl. Via deze website kunnen geïnteresseerden zich ook als team inschrijven voor dit toernooi.  


Commissie Capels Senior Open

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »