bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

2022

Verslag Candle Cup Lunch

candle

Dinsdag 20 december organiseerde de Damescommissie traditiegetrouw de Candle Cup Lunch in samenwerking met de Mulligans.

Lees verder

Kerstverhaal Henk Visser op Radio4

kerst

KerstpakketWeer December en weer Decemberweer. Ook weer de uitreiking van de Kerstpakketten. De oude, gerespecteerde firma waar hij had gewerkt organiseerde elk jaar een sfeervolle bijeenkomst.

Lees verder

MyNetPay Account Golfclub Capelle

MyNetPay - Account aanmaken voor de ballenautomaat Voor het gebruiken van ballen voor de driving range zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen en voor leden is er ook het betaalsysteem...

Lees verder

Uitrij hek tijdelijk gesloten

Knipsel 2

Beste leden en bezoekers, Hierbij maken wij u er graag op attent dat het uitrijhek van de parkeerplaats tijdelijk gesloten is in verband met de werkzaamheden aan de 's-Gravenweg.

Lees verder

We hebben er twee bij!!

handicart

Handicarts. Door middel van eigen bijdragen door de pashouders, donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Handicartstichting de benodigde inkomsten om handicarts aan te schaffen.

Lees verder

Verslag Happy Golf

be happy golfbal

Golfclub Capelle samen met Hans von Burg Happy Golf for Starters  Afgelopen zaterdag was al weer de allerlaatste Happy Golf for Starters van dit jaar.

Lees verder

Pub Quiz Restaurant Mulligan

quiz

Lees verder

Winter arrangementen 2022/2023

Arrangementen winter

Lees verder

Verslag Slotwedstrijd Commissies Maandag instuif en Social mix

Social Mix Capelle

Verslag gezamenlijke  slotwedstrijd Maandag Instuif en Social Mix 2022Op de warmste 28 oktober ooit werd deze Texas Scramble wedstrijd gespeeld.

Lees verder

Gewijzigde baan flash oktober 2022

Beste Golfers Via deze baanflash willen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen op en rond onze golfbaan. - Klik hier Wijziging sluitingsdatum van de toiletten in de baan.

Lees verder

1 2 3 4 5 ... 8

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »