bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Verslag DC Trofee 2018

Op 19 juni was het niet te warm en niet te koud met maar een beetje regen. Echt Hollands golfweer dus met prima condities voor het sportieve hoogtepunt van het jaar voor de dames van Capelle, de strijd om de DC Trofee. 43 dames gingen aan de start en er werd goed gescoord. De computer constateerde dan na afloop terecht een CBA van 0.

Dit jaar is na 25 jaar in goed overleg een einde gekomen aan 25 jaar sponsering door Juwelier van Willegen. Wij kijken terug op een heel plezierige samenwerking en zijn veel dank verschuldigd voor de prachtige prijzen die wij dankzij de sponsering door Ingrid en Cecile van Willegen door de jaren heen mochten uitreiken. Die door hun ter beschikking gestelde Damescommissie Trofee behoudt uiteraard zijn ereplaats in onze prijzenkast.

Het jaar 2018 staat in het teken van een nieuw begin met een nieuwe trofee, maar ook in het teken van de voortzetting van dierbare tradities. Zo werd na afloop traditiegetrouw op lekkere aardbeientaartjes getrakteerd.

De Neary werd dit jaar gewonnen door Marianne Verhoeff met een afslag op hole 3. De Leary op hole 12 was voor Marjan van Ingen.

Coos Erdman mocht dit jaar de (nieuwe) DC Trofee in ontvangst nemen. Zij zette met haar handicap van 5.4 een prachtige score neer met 39 stablefordpunten. Francies Ochtman (hcp. 24.9) won de tweede prijs met 38 stablefordpunten. Henny Jacobsen Jensen (hcp 27.1) en Marianne Verhoeff (hcp. 27.2) scoorden 36 stablefordpunten. Met een iets beter resultaat op de tweede 9 holes werd Henny derde en de vierde plaats was voor Marianne.

En, er was nog een verrassing voor de winnaars. Zij mochten iets uitkiezen uit een aantal sieraden die ter beschikking zijn gesteld door gulle gevers, ook dit geheel in de traditie van de DC Trofee. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Wij kijken terug op een gezellige dag met mooie sportieve prestaties.

De Damescommissie

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »