bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Menu

Verslag Hans von Burg Open

DAAR WAS ‘IE DAN.....HET EERSTE HANS VON BURG OPEN!

Wat een evenement...! Wat een geweldige dag...! Wat een fantastische organisatie...! Wat een uitstekend verzorgd diner na afloop....!

Wanneer is het volgende Hans von Burg open?....zomaar wat opmerkingen tijdens en na afloop van het eerste Hans von Burg Open op Golfbaan Capelle.
Deze geluiden kwamen niet alleen van Capelle leden, maar vooral van (oud) cursisten uit de Hans von Burg Golfschool.
Kortom, de wedstrijd waaraan meer dan honderd twintig deelnemers werd deelgenomen en die onder heerlijke zomerse omstandigheden plaatsvond, kan met recht de boeken in als een bijzonder evenement in de Capelse golfgeschiedenis.
Het team Social Mix, dat Hans terzijde stond bij de organisatie van zijn eerste Open, heeft er aan bij gedragen dat niet alleen alles door de baan voortreffelijk verliep, maar ook dat na de 18 holes “in kannen en kruiken” kwam.

Dat laatste natuurlijk mede en vooral door “De Mulligans” die de, hiervoor intussen zeer bekende en gastvrije bediening, verzorgde!
Tijdens de borrel werden de prijzen door Hans von Burg persoonlijk uitgereikt aan de winnaars van Neary’s, Leary’s, Straightest!, en uiteraard de teams met de beste overall scores. Het was niet zo maar “een bekertje” dat door het team met de beste netto score werd uitgereikt aan het eerste team van Golfclub Capelle.

Tweede prijs: team van Grevelingenhout.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de inwendige mens. Het diner, waaraan door het merendeel van de deelnemers werd deelgenomen, was weer uitstekend verzorgd. En daarbij viel vooral de enthousiaste wijze waarop de “Mulligan dames en heren”, dit serveerden!


Dat er een tweede Hans von Burg Open plaats gaat vinden....kan geen verrassing meer zijn....
Dat de belangstelling om deel te nemen dan nog groter is...is voor ons geen vraag.....
Kortom, houdt de Golfkalender voor volgend jaar maar goed in de gaten en wees er als de wiedeweerga bij!

Een deelnemer

Hans voon Burg

hans von burg 2

Laatste nieuws »