bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Verslag Commissie & besturendag

2. nieuw logo zonder

COMMISSIE & BESTURENDAG 2023

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Van onze starters tot commissieleden die allerhand activiteiten organiseren en van BHV-ers tot onze eigen bestuursleden. Veel van onze leden steken vrije tijd in één of meer activiteiten. Mede hierdoor loopt alles soepel en hebben wij een bloeiend verenigingsleven. 

Om alle vrijwilligers te bedanken organiseert het bestuur elk jaar de Commissies/Besturendag met een 18 holes greensome wedstrijd gevolgd door een aangeklede borrel, dit jaar op zaterdag 20 mei. Kort daarvoor was op onze baan de competitiefinale van de hoofdklasse Dames senioren gespeeld. De baan was hierdoor in topconditie, dank aan onze greenkeepers. Het weer werkte mee en het werd een heerlijke wedstrijd. 

Tijdens de borrel besteedde onze voorzitter Auke nogmaals aandacht aan het belang van de vrijwilligersinzet. Toch kunnen we nog altijd versterking gebruiken. Auke deed specifiek een oproep aan alle leden om de organisatie van het Capels Senior Open, een landelijk bekend toernooi, te versterken. (heeft u interesse neem dan even contact op met Auke). 

Na de prijsuitreiking werd Krijn den Boer in het zonnetje gezet door Auke als vrijwilliger van het jaar. 

Prijswinnaars: 

 

Longest Drive:

dames: Coos Erdman

heren : Rick Nederhorst

 

Neary:

dames: Anneke Vermaas

heren : Peter Bijsterveld

 

Team winnaars:  

1.   Marjan van Ingen - Barry Lai - Rob Olijerhoek 

2.   Hanny Geelkerken - Jeroen Blankers - Peter de Munnik

3.   Marc van de Mijn - Rick Nederhorst - Willem Rozema

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »